Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla çocuk olduğunu kabullenmen bile senin adına güzel bir adım sayılır.
Ben zaten o iki karakterin çöp olduğunu vurgulamışım sana demi.luffy için sıkıntı oluşturabilecek adam bile değiller ama gel görki o çöpler arcın uzamasına neden oldu.birinin saçma bir ısırığı luffyi nuhu yok etmeye çalışırken kan kaybına neden oldu öteki çöpde luffy ve yanındakileri bayıltıp kafese soktu(adam istese kafese tıkmak yerine harcarya neyse şimdi sen onuda kabul etmezsin).sen bunları sıkıntı olarak görmüyorsan ve arcın uzamasına vesile olduğunu görmüyorsan boş.
Kaldı ki dof, luffy için ciddi bir rakip ve yeni dünyada ki yeraltı örgütünün lideri.luffy g4 e geçene kadar rakip bile olamıyordu şimdi bırakta bizde dofunda son numarası olsun vs lucci vs sine dönsün diyelim.mangaka daha
1-momo olayını açıklamadı,dofun derdi ne diye
2-KK olmak isteyen adam ne diye meyve satıyor amacı ne onuda açıklar
bunlardan bahsetmeden dofun düşeceğine ben pek ihtimal vermiyorum
Doffy karşılaşması erken bitecek demedim. Dedim mi yoksa? :(
Oda'nın serinin başından beri kullandığı "hikaye etme tarzına" getirdiğin yorum çok mantıklı. :S
Çocuk olmanın nesi yanlış. Hem çocuksun diye hakaret mi olurmuş. :/

Doffy karşılaşması erken bitecek demedim. Dedim mi yoksa? :(
Oda'nın serinin başından beri kullandığı "hikaye etme tarzına" getirdiğin yorum çok mantıklı. :S
Çocuk olmanın nesi yanlış. Hem çocuksun diye hakaret mi olurmuş. :/
-ben hordy ve cc bile sıkıntı vermiş arc uzamışken dofun hemen harcanmayacağı düşüncesini yazdım sende cc ve hordy mi sıkıntıya sokmuşla cvp verdin.bende sana derdimin hordy ve cc olmadığını ve arcın uzamasını ve luffynin çöp karakterler karşısında kaldığı durumdan ötürü öyle yazdığımı belirttim
-çocuk olmanın yanlış bir tarafı yok normal bir konuda çocuklaşmak sıkıntı.yazacağın varsa düzgün bir dille belirtirsin hoşuna gitmezse yazmassın olay bundan ibaret aslında.bunu kavrayan insan zaten neyin hakaret neyin ne olduğunu bilir.

-ben hordy ve cc bile sıkıntı vermiş arc uzamışken dofun hemen harcanmayacağı düşüncesini yazdım sende cc ve hordy mi sıkıntıya sokmuşla cvp verdin.bende sana derdimin hordy ve cc olmadığını ve arcın uzamasını ve luffynin çöp karakterler karşısında kaldığı durumdan ötürü öyle yazdığımı belirttim
-çocuk olmanın yanlış bir tarafı yok normal bir konuda çocuklaşmak sıkıntı.yazacağın varsa düzgün bir dille belirtirsin hoşuna gitmezse yazmassın olay bundan ibaret aslında.bunu kavrayan insan zaten neyin hakaret neyin ne olduğunu bilir.
Luffy çöp karakterler karşısında sıkıntıya düşmüyor işte. Belli engellerle dövüşün başlaması gecikiyor sadece. Bu da çok doğal. Dövüşü bir anda bitirecek değil heralde. Adam G4 ü sonradan çıkartıp ilgiyi ve satışlarını artıracak. Ticari kaygıları işin içine katma. :S
Luffy Doffy karşılaşması bitsin hele, o zaman belli olacak her şey. Gerçi diğer vs ler bittiğinde bile tatmin olmayanlar çoktu. Hordy karşısında ezildi diyenler bile çıktı. :/

Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.Artık manga güzel yerlere geldiği için, bende yorumlarımı belirtip,fikirlerimi sizlerle paylaşıcam.Öncelikle g4 ikiye ayırırsak.İlk olarak görünüşünü bende beğenmedim.En azından nightmare luffy gibi olmasını isterdim.Ama bence tıpkı g3´de olduğu gibi zaman geçtikçe ya şeklini düzelticek yada g4 vol.2 gibi bir şey yapabilir.Bu daha olası çünkü luffy şuan 2.5 metre filan hala doftan küçük.Nightmare luffy Wb kadar belkide daha büyüktü.İlerde şekil nightmare luffy ye benzeyip hemde daha da güçlenebilir.

Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.Artık manga güzel yerlere geldiği için, bende yorumlarımı belirtip,fikirlerimi sizlerle paylaşıcam.Öncelikle g4 ikiye ayırırsak.İlk olarak görünüşünü bende beğenmedim.En azından nightmare luffy gibi olmasını isterdim.Ama bence tıpkı g3´de olduğu gibi zaman geçtikçe ya şeklini düzelticek yada g4 vol.2 gibi bir şey yapabilir.Bu daha olası çünkü luffy şuan 2.5 metre filan hala doftan küçük.Nightmare luffy Wb kadar belkide daha büyüktü.İlerde şekil nightmare luffy ye benzeyip hemde daha da güçlenebilir.
Hoşgeldin. Ben luffyi o boyutlarda düşünemiyorum. Bence yakışmıyor :D Şuan ki g4 deki boyu gayet yerinde bence. Ama evet şekil berbat.
Yine yazayım. E. Oda o dövme, göz altı karartısı ve saçla hata yaptı bence. Ya bunlar olmadan komik bi luffy olucaktı. Yada bunlar olucaktı ama vücududa tamamen karizma olucaktı. Şimdi ne karizma ne komik karışınca kötü bi görüntü ortaya çıkmış :D

Champion

Hoşgeldiniz bence bu luffy daha iyi oldu hem Saçma hem güçlü.

Arkadaşlar ben Oda'nın Luffy'ye lastik meyvesini vermesini garipsemiştim.Tamam güçlü bir meyve vermek istemiyo ama neden daha farklı premecialar varken lastik.Ben Oda'nın sbs de dediği gibi kendini düşünerek verdiğine inanmıyorum.Bu cevap bir çok soruya verdiği gibi spoiler vermemek için geçiştirmelik cevap.Lastik meyvesinin veriliş sebebini deprem meyvesinin en güçlü premecia olduğunu ve bunun luffynin son rakibi olarak düşündüğümüz Teach 'e verilince anladım.Çünkü ben depreme daha doğrusu titreşime karşı gelicek ender meyvelerden biri olarak görüyorum lastiği.Bana göre Enel'de olduğu gibi tam zıttı.Ama şöyle bir sorun var.Şimdi Teach'de bir de yami yami var.Sade yami yami olsa,tamam Luffy'nin lastik meyvesini engellesede yine Teach'in güçlü yumruklarına hakiyle karşı koyabilirdi.Depremede dediğim gibi lastikle karşı gelebirdi.Ama şimdi iki meyve olunca Luffy kurozu ile çeken Teach yami yami ile lastik gücünü etkisiz kılıp direk bedenine veya hakili bedenine deprem yumruklarını indiricek.Bunu düşündüğünde Luffy ne kadar dayanabilir diyosun.Taki bu bölüme kadar;bu bölümde Luffy'nin hakili ve meyveli darbe aldığı halde vücudunu haki kaplayıp lastik özelliğini koruduğunu gördük.Yani Teach ile olan dövüşte çok da Luffy nin dez avantajlı olmadığını eşit bir dövüş olucağını her şeyin bu kurgu da ilerlediğini düşünüyorum.Şimdi şöyle düşünün Teach Luffy'i çekicek tutucak ama luffy haki kaplı olduğu için yami yami etki etmicek.Depremle yumruk atıcak luffy hem haki kaplı hem de lastik olduğu için çok etki etmicek.Geriye bir tek Teach'in atıcağı haki kaplı sade deprem veya sade yami yami yumruğu kalıyo.Yani Teach ile olan dövüş haki dövüşü olucak.Asıl mesele Tech'in hakisi Luffy'nin hakisini geçicekmi geçemicekmi.

@kuzor
çok mantıklı geldi. ama daha dof un tekme neden işlemedi emin değiliz. bikaç bölüm daha bakalım olaylara baya güzel teori

İşte kendisininde belirttiği gibi haki kaplı olduğu halde lastik özelliğini koruyo.Daha önceden dofun attığı hakili ve meyve güçlü tekme sade luffy nin hakisi ile karşılaşırken. Şimdi haki artı lastik bedenle karşılaşıyo.Buda luffy nin sanki normal tekme yemiş gibi olmasına rağmen dayanıklılığınıda katbe kat arttırıyo.Dikkat ettiyseniz tekniğin özü; daha önce g3 de kolunu şişirip daha sonra hakiyle kaplayan luffy şimdi önce hakiyle kaplayıp daha sonra kendi kolunu ısırıp kendi hakisini geçerek hakili kolunu şişiriyor.Buda Doflamingo'nun belirttiği gibi gerilme kuvvetini arttıryor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık