Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oars ile savaşındaki haline benzeten bir tek ben değilim herhalde dimi ?

Sen çok geç kalmışsın bu tür olaylar bile döndü :D

Abi öyle yapamıyor muydu bu adam sanki :/ Bouncing man olmazdı o zaman. Ne taktınız :(
Ayakları sektiği sürece Bounce Man zaten olurdu ki illaha yuvarlak olması gerekmiyordu :) Ama bu ilk formu olduğunu düşünüyorum daha sonra resimdeki gibi bir hal alacağını ve sekmeyeceğini düşünüyorum . Yoksa sekerken de açık verecek bu velet. Tam kontrol sağladığı zaman sekmesine gerek kalmayacak istediği zaman o hıza ulaşabilecektir :)

ben sekme olayının geçeceğini düşünmüyorum sonuçta bu herif g4 te koka ile esnekliğini arttırdı yanlışım yoksa dof da aynı şeyi söylüyor o yüzden sürekli sekiyor

ben sekme olayının geçeceğini düşünmüyorum sonuçta bu herif g4 te koka ile esnekliğini arttırdı yanlışım yoksa dof da aynı şeyi söylüyor o yüzden sürekli sekiyor
Koka ile esnekliğini mi arttırdı yoksa hem koka hem meyveyi harmanladı bir nevi amiral savunması dediğimiz savunma şeklini mi yaptı acaba ? Ben şimdi olmasa bile ileride o sekme olayının kalkacağına eminim. Luffy Yonkou karşısına çıktığında karşısında böyle sekeceğini hiç sanmıyorum işin ciddiyeti kaçıyor yahu :D

Ben yarısını okudum yarısını okumadım.
Sonuç beğenmedim SS4 Gokudan çalmış koymuş biraz çabalar yeni birşey çıkarır insan. :mad:

G4 ne bileyim doğa ile bir olma gibi birşey olsaydı çok keskin duyular reflexler vs. bu tip birşey olsaydı daha iyi olurdu.
Dövüş sanatı gibi birşey.

Koka ile esnekliğini mi arttırdı yoksa hem koka hem meyveyi harmanladı bir nevi amiral savunması dediğimiz savunma şeklini mi yaptı acaba ? Ben şimdi olmasa bile ileride o sekme olayının kalkacağına eminim. Luffy Yonkou karşısına çıktığında karşısında böyle sekeceğini hiç sanmıyorum işin ciddiyeti kaçıyor yahu :D
Luffy'nin esprisi bu, bilmem farkında mısın? :(
Ayrıca tekniğin adı seken adam, pls. :/

Ben yarısını okudum yarısını okumadım.
Sonuç beğenmedim SS4 Gokudan çalmış koymuş biraz çabalar yeni birşey çıkarır insan. :mad:
Ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık