Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya öf be arkadaş, öyle her yeri oranlı süper karizma adam arıyorsanız boşa takip ediyorsunuz seriyi.
Luffy'nin şekli mükemmel ötesi bana göre, yahu beklediğimden kat be kat iyi çıktı G4. Kullanışlı, kuvvetli, şekilsiz, komik ve kontrol etmesi zor. Tam Luffy la.
Yahu cidden ne bekliyordunuz anlamadım. Hollow moda geçmiş İçigo gibi uzun saçlı, üçgen vücutlu bir şey mi? Veya Final Getsuga gibi uzun siyah saçlı, baygın bakışlı, zincirli mincirli bir eleman mı? Yahu One Piece'te böyle bir şey yok, 800 bölüm okudunuz daha anlamadınız mı? :/
Öyle birşey istediğimi nereden çıkardın.Okuduğumuz one piece öyle formlar göremeyeceğimizi biliyoruz.Naruto ve İchigonun formları gibi bu seride zor.Ama böyle abuk subuk birşey görmekte gerçekten güzel olmuyor.Bakınca bir ağırlığı olması lazım ileride büyük işler başaracaksa.Düz luffy kolu bacağı sivrilsin yine bundan iyi.Yada King Kong yapacaksa tam yapsın bari şu yaptığı ortaya karışık birşey çünkü ne olduğu belirsiz. :(

Herhalde ilham aldığı db gibi birşeyler yapmaya çalıştı ama gördüğüm kadarıyla o ss formları falan da gayet düzgün şekiller böyle absürd değil.

Son bölümü 8-9 kere okudum.Artık G4 gözüme garip gelmiyor.Hatta hafiften karizma bile geliyor.Size de tavsiye ederim.Ne kadar çabuk alışırsanız o kadar zararsız atlatırsınız süreci

Bir sonraki sayıyı bekleyelim diyorum :/ Eğer hala zıplama modu devam ediyorsa /:
Zıplayan KORSANLAR KRALI istemiyorum. Top gibi sekiyor Kk derler adama dalga geçerler :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık