Daha Sanji alevli rankyaku atacak Zoro'yu kıskandıracak beyler bekleyin adamın gücünün yarısını bile görmediğimize eminim ben. Bu arada Luffy çok OP
Yere basanından yaparsa iyi olur . Sekmesin balon gibi mümkünseŞimdi kas diyenlerin teori tuttu muG4'ü şimdide sevim
ilerde de şekil daha cool bir hal alır daha çok severim
![]()
Ayağından meteor sallıycak Sanji bekleyinDaha Sanji alevli rankyaku atacak Zoro'yu kıskandıracak beyler bekleyin adamın gücünün yarısını bile görmediğimize eminim ben. Bu arada Luffy çok OP
Maalesef Sanji, Luffy ve Zoro nun yanında ezik kaldısanjinin ezik kaldigni düsünen bi tek ben miyim özellikle luffynin gear 4 den sonra.
Sanjiden en çok beklediğim şey alevli rankyaku atması. Big Mom'ın gemisi ortadan ikiye bölünmüş,yanarken görülse çok sağlam olurdu.Daha Sanji alevli rankyaku atacak Zoro'yu kıskandıracak beyler bekleyin adamın gücünün yarısını bile görmediğimize eminim ben. Bu arada Luffy çok OP
Bacağı çatladı onun.Ben bölümde Sanjiyi göremedim. Hatta uzun süredir görmüyorum.Sanji tüm gücünü gösterdi de bir ben mi görmedim? Merak ettim bak şimdi.
![]()
Ps'yi ayarlayım, Sanji'li günlere geri dönecem. Unuttu millet. :/Daha Sanji alevli rankyaku atacak Zoro'yu kıskandıracak beyler bekleyin adamın gücünün yarısını bile görmediğimize eminim ben.