- yahu askerde bile aynı gün okuyabildim. bu hafta ilk defa hiç bakamadım one piecee ve yeni baktım. resmen dumur oldum. böyle bölümü gec okuduk, sansıma edem
neyse muazzam bir bölümdü, arkadaslar bir cok seyi yazıp tartısmıslar zaten.
- asıl olay, yani muhtesem vs haftaya. bir cogumuz doflamingonun sahip oldugu gücle, luffyden üstün oldugunu düşünüyorduk. bu sayıda e.oda bunu kesinleştirdi. eger gecen sayının bitisinden vs atsalardı luffye eşit gibiydi. ama lawın saldırılarından sonra, dofun hayvanlıgına ragmen, luffy avantajlı dövüsecek. yani savası luffy kazansa bile doflamingo daha güclüymüş dememiz lazım...
- sonra trebol falan zaten önemsizdi. hepimiz, luffy tek atar ugrasmaz modundaydık. aynen öyle oldu. trebol yasarsa, dofu kurtarır dedim. şimdi kararsızım... iç organları gitti, yetenegiyle onları onarsa bile, eger bilincini kaybederde yetenegi etkisiz kalırsa ne olur ?
iki secenek var;
1 - e.oda diyecekki; dof iplerini ayırdı, dikis gibi bunlar, bilinci kaybolsa bile kalıyor. yani doffy yasıyor...
2 - e.oda diyecekki; doffy son dövüsünü bir d.ye yaptı. ölümüde d.lerin elinden oldu

hasırsapkalarda muhtesem bir dönüs yapıcaklar. gazetede manset ; law ve luffy ittifakı amiral issho dresrosadayken, shibukai doflamingoyu öldürdü.
dipnot; luffy öyle bir baktıki, velet gercekten hiç acımıyacak doflamingoya belli oldu. son sayfa hatırına bile bu arcın en güzel bölümü derim bu sayıya