Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 774: Tontatta Birlik Lideri Leo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JamesLogan

Bu forumda da Oda mıçması lafı sürekli kullanıyor. Beğenmezsin tamam da ne saçma adam koskoca evreni birleştirmeye çalışıyor. Ayrıca 20 yılına yaklaşmış ama bir bölüm istediğiniz gibi olmadı diye adamı yerin dibine sokuyorsunuz. Bence de guzel bölüm değildi özellikle geçen haftaya göre ama adamın tarzı. Ben hiç bir arcta ufak detaylarda olsa işlemeden bıraktığını görmedim zati yaptıysa vakti gelmemiştir ilerde anlatır. Zaten serinin bu kadar bağımlılık yapmasının nedeni bu özelliği detayları işlemesi güçlü karakterleri merak ettirmesi bence.
Eğer bunları sürekli aynı şekilde işlerse kabak tadı vermeye başlar, kendini bitirir. Arz-talep ilişkisi bu işler. Okuyucuyla var oluyor seriler.

Eğer bunları sürekli aynı şekilde işlerse kabak tadı vermeye başlar, kendini bitirir. Arz-talep ilişkisi bu işler. Okuyucuyla var oluyor seriler.
Toplu okurken böyle bölümler problem olmuyor, hatta dinlendirme amaçlı iyi bile sayılabilir. Problemli nokta bütün hafta keyifli bölüm bekledikten sonra böyle bölümler ben başta olmak üzere insanları tatmin etmiyor. Ama hemen kesmeye, atmaya gerek yok.

JamesLogan

Toplu okurken böyle bölümler problem olmuyor, hatta dinlendirme amaçlı iyi bile sayılabilir. Problemli nokta bütün hafta keyifli bölüm bekledikten sonra böyle bölümler ben başta olmak üzere insanları tatmin etmiyor. Ama hemen kesmeye, atmaya gerek yok.
Aynen ben öyle yapalım demiyorum zaten :D Eğer bu olay çok tekrarlanırsa gunceldeyken insanlar sıkıntı çıkar.

Size tavsiyem bunları çok dert etmemeniz arkadaşlar, Oda bir ekşınlı bölüm çizer ondan önce yaptığı bütün saçmalıkları unutturur. Zaten bir iki ada daha giderler en fazla oradan sonrası yonkou indirmek rafteli bulmak ve dünya hükumetinin aklını almak diye devam eder. İşlenişe çok takılmayın, tek bölümlük çıkarımlar yaparak genelleme yapmayın daha çok zevk alırsınız

Prensesin gücü fazla OP. Elbette bir yerlerden kısıtlanacaktır. Acaba Zoro'nun kötü yön duyusu da iyileştirilebilir mi :confused:

Prensesin ilk gözüktüğü bölümde zaten anlaşılmışması gerekiyordu.En az ya 13-14 sayfa prenses 2-3 sayfa başka yerlerden verir ya da bölüm full prensesle ilgili olur.Bölümü gördüğümde "hea prensesle ilgili bölüm gelmiş" dedim ve okudum kapadım konuyu kafamda.Siz de sorun var bence .18 sayfa boyunca bölüm şöyle kötüydü ,böyle kötüydü yorum yapmışsınız.Neyin derdinseniz hala anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık