Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 774: Tontatta Birlik Lideri Leo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dilden dile dolaşan "Ağlak Prenses" lafından gerçekten sıkıldım. Seri boyunca gördüğümüz prenses sayısı, eskileri saymazsak sadece üç. "Her adada ağlak bir prenses görmekten bıktık" diyenlerin bahsettiği prensesler Arabasta'daki Vivi, Balıkadam Adası'ndaki Shirahoshi ve Dressrosa'daki Manshelly. Hadi diğer ikisini de sayalım, onlar da yine Dressrosa'daki Viola ve Rebecca.

Şu Jimbeinin hikayesinin bitmesine çok sevindim.
Neyse cüce lerde aradan çıkmış oldu. Artık vsler dışındaki önümüzdeki tek engel sanji tarafı ki o tarafı göstermesine dünden razıyım... Bu dövüşü erin hepsinine birer bölüm ayrılması yeter sanırım. Pica vs Zoro ve Kyros vs Diamanteninde zemini yapıldı. Cp0 ve burgess gizemini korumakta hala..

Neyse cüce lerde aradan çıkmış oldu. Artık vsler dışındaki önümüzdeki tek engel sanji tarafı ki o tarafı göstermesine dünden razıyım... Bu dövüşü erin hepsinine birer bölüm ayrılması yeter sanırım. Pica vs Zoro ve Kyros vs Diamanteninde zemini yapıldı. Cp0 ve burgess gizemini korumakta hala..
Sanji"yi göstermez artık bea bi dahaki arc"a anca :) Burgess gizlenio adanın bi yerinde muhtemelen.CP-0"da istihbaratı alıp gitti bence.İki şey daha var ne olduğu anlaşılmayan.Oyuncaklar arasındaki bizim tayfayı tanıyan uzun kulaklı oyuncak.Bide Bartolomeo"nun arc"ın başında elinde çanta vardı bi tane oda açıklanmadı.

Şu dilden dile dolaşan "Ağlak Prenses" lafından gerçekten sıkıldım. Seri boyunca gördüğümüz prenses sayısı, eskileri saymazsak sadece üç. "Her adada ağlak bir prenses görmekten bıktık" diyenlerin bahsettiği prensesler Arabasta'daki Vivi, Balıkadam Adası'ndaki Shirahoshi ve Dressrosa'daki Manshelly. Hadi diğer ikisini de sayalım, onlar da yine Dressrosa'daki Viola ve Rebecca.
Vivi sıkıntılı değil on numara karakterde. Shirahoshi ve Rebecca'ya bakarak ağlak prensesler zırvasını kullanıyorlar. Bundan sonra ağlayan hatun gördüler mi ağlak prenses moduna geçecekler yani. Malesef böyle bir ekip var sayfada.

Doffy'nin manipüle edilmesiyle alakası yok, Babası değişik bir adam diye zaten diğer kutsal ejderler dışlıyor. Babasının kellesini götürecek ki en aşağı ''içinize almayın ama desteğinizi de kesmeyin'' gibisinden bir anlaşma bağlasın. Adam olacak çocuk dışkısından belli olur Dof'un kafası çocukken de zehir gibiymiş :)
Değişik bir adam diye değil. Babası normal insan gibi yaşamak istiyor ve kendini tanrı sanan Kutsal Ejderler'e biz insanız diyor. Kutsal Ejderler de bunlara hain damgası vuruyor. Dof Babasının kellesini götürürse tekrardan Kutsal Ejderler'e kabul edileceğini düşünüyor ama düşündüğü olmayınca Kutsal Ejderler'den nefret edip Kutsal Ejderler'in yönettiği bu dünyayı yok edeceğini söylüyor.

JamesLogan

Aynen şu Cp0 ne ayak onu öğrenmemiz lazım

wildthorn

Prenses aradan çıktı. Jora nerede diyordum uyuz kadın bu bölümde tekrar hiç oldu. Geçen haftaya göre aksiyon az olsa ve tatmin etmese de bilgi veren bir bölümdü yapacak bir şey yok. Oda arc sonuna olayları hazırlıyor.
Haftaya Kyros görmeyi bekliyorum. Öfkesim sınırlarına ulaştı diyor. Ezip geçer umarım. Franky de dans ediyor arkada. Ne cins karakterlerdir ya Senor desen ayrı Franky desen ayrı.

Vivi gayet sağlam bir karakterdi. Keza Rebecca ve Violette öyle. Deniz Kızı ve cüce prenseside mazur görüp geçiyoruz. Amma abartıldı bi ağlama konuları. Luffy,Zoro,Nami,Franky,Robin,Chopper,Shanks,Hiruluk, Wb Crew, Ace,Sabo,Bon Kurei daha sayısız 60tan fazla kişi kah üzüntüden kah hirsindan ağladı. Normal bir duygunun sayfalara eklenmesi . Te allam ağlak prensesmiş. Sensin ağlak prenses :D

Değişik bir adam diye değil. Babası normal insan gibi yaşamak istiyor ve kendini tanrı sanan Kutsal Ejderler'e biz insanız diyor. Kutsal Ejderler de bunlara hain damgası vuruyor. Dof Babasının kellesini götürürse tekrardan Kutsal Ejderler'e kabul edileceğini düşünüyor ama düşündüğü olmayınca Kutsal Ejderler'den nefret edip Kutsal Ejderler'in yönettiği bu dünyayı yok edeceğini söylüyor.
Doffy'nin babası kesinlikle değişik bir adam, normal insan gibi yaşamayı istemek ve ''insanız'' demekle bunu destekliyor. Dünyayı boka batırmış bir topluluğun üyesi olup, kendilerine duyulan nefreti gerizekalıca görmezden gelerek ailesine dayanılmaz acılar çektirmiştir. Polyannacılık,romantiklikte bir yere kadar vicdan sorunu yapacak kadar kafasına taktıysa bu işleri kutsal ejder gücünü kullanıp olduğu kadar çevresini değiştirseymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık