Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

Sanji , Zoronun arkasında heheh :) Acein pek beğenildiğini sanmıyordum ilginç. Doflamingo tayfasıda pek tutulmamış .
Düzeltme ; Ortalamadaymış.

Oylamanın en güzel tarafı Garp ve Dragon'un en diplerde olmaları.Blackbeard bile bu 2 adamdan daha önde.:D
Marco'nun Oyaji'yi geçmesi hoş olmamış. First Mate, Kaptandan daha popüler olmamalıydı. :) Benn Beckman ise Sugar ile kafa kafaya gitmiş, orada da bir terslik var, Sugar bu kadar popülermiymiş ? Bartolomeo ve Hancock'ın asıl tayfa üyeleri Franky, Brook, Usopp ve Robin'i geçmesi enteresan olmuş.

Hakili dövüşlerin bu noktası pek hoş olmuyor. Kimin kazanacağını kestiremiyoruz.Duygusal patlama yaşayan üstünlük sağlıyor sanırım.
Dedenin kafası çok övüldü flaşbekler felan ama gelen geçen yamultuyor H.haki sahibi adamı ilginç :)
işte kızdığım nokta da o. Adam Luffy'yle eşit kapıştı kafa kafaya, ama sonra şamar oğlanı oldu. ya bizim Luffy çok güçsüz gerçekten, ya da Lao G, Sai acayip güçlü. şu Oda'nın elinin ayarı yok bu aralar. senaryo yazayım derken dengeleri oturtamıyor.

Yami

işte kızdığım nokta da o. Adam Luffy'yle eşit kapıştı kafa kafaya, ama sonra şamar oğlanı oldu. ya bizim Luffy çok güçsüz gerçekten, ya da Lao G, Sai acayip güçlü. şu Oda'nın elinin ayarı yok bu aralar. senaryo yazayım derken dengeleri oturtamıyor.
Sonuçta zırhla kaplıyorlar bunun seviyesini okuyucular tahmin edemiyor. Bu nedenle tatmin olamıyoruz. :)
Haki dövüşlerini o yüzden pek sevmiyorum. Marineford savaşında , meyve yetenekleri değilde hakili yumruklar ön planda olsaydı
güç unsurunun dengesi hep bozulacaktı diye düşünüyorum. Meyveler en azından bir denge olasılığı akla getiriyor.

Sonuçta zırhla kaplıyorlar bunun seviyesini okuyucular tahmin edemiyor. Bu nedenle tatmin olamıyoruz. :)
Haki dövüşlerini o yüzden pek sevmiyorum. Marineford savaşında , meyve yetenekleri değilde hakili yumruklar ön planda olsaydı
güç unsurunun dengesi hep bozulacaktı diye düşünüyorum. Meyveler en azından bir denge olasılığı akla getiriyor.
yok yok haki olayını demiyorum ben. belli etseydim nereyi demek istediğimi keşke. benim hatam.

demek istediğim şey Chincao olayı. adam Luffy'le eşit kapıştı güçlü gösterildi. sonra da şamar oğlanı oldu demek istiyorum. derdim haki değil :) madem bu adam bu kadar çöptü neden Luffy ile vs o kadar uzadı? güç dengelerini kuramıyor Oda bu aralar.

Chinjao kendi ağzından şöyle diyor: "Luffy ile dövüşmek beni çok yordu. Hastalığım ağırlaştığı halde sürekli dövüşüyorum. Bu tarz maceralar için çok yaşlandım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık