Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yapmayın OP her zaman böyleydi.Düşmanların ne zaman bir bölümde takır takır düştüğünü gördünüz? Tek fark bu işi tayfadan birisi değil de müttefiklerden birisi yapıyor.Şu bölüm çıkmadan önce düşünmediniz mi bu karakterlerin de gösterileceğini? :D Olay sadece Luffy'den,Zoro'dan falan mı ibaret? Belliydi zaten o karakterlerin dövüşlerinin gösterileceği.

Ha eğer Luffy vs'sinden kesitler görüp sonraki sayfa geçişinde hiçbir şey gösterilmeden direkt Lao G'nin pert olmuş halini görmek istiyorsanız orasını bilemem ama OP hiç böyle olmadı,olmayacak da. :/

Beyler yapmayın OP her zaman böyleydi.Düşmanların ne zaman bir bölümde takır takır düştüğünü gördünüz? Tek fark bu işi tayfadan birisi değil de müttefiklerden birisi yapıyor.Şu bölüm çıkmadan önce düşünmediniz mi bu karakterlerin de gösterileceğini? :D Olay sadece Luffy'den,Zoro'dan falan mı ibaret? Belliydi zaten o karakterlerin dövüşlerinin gösterileceği.

Ha eğer Luffy vs'sinden kesitler görüp sonraki sayfa geçişinde hiçbir şey gösterilmeden direkt Lao G'nin pert halini görmek istiyorsanız orasını bilemem ama OP hiç böyle olmadı bundan sonra da olmayacak. :/
Benim sevmediğim kısım bunların gösterilmesi değil. Bunların gösterilme zamanlaması. Tam Luffy mevzuya girecek yıllardan sonra adam akıllı vs atacak ama bir türlü başlayamaıyor. Yok FB yok Haudrin araya Belammy sonra Sai falan. Biraz Luffy kapışsın aralara serpiştir bunları :(

Benim sevmediğim kısım bunların gösterilmesi değil. Bunların gösterilme zamanlaması. Tam Luffy mevzuya girecek yıllardan sonra adam akıllı vs atacak ama bir türlü başlayamaıyor. Yok FB yok Haudrin araya Belammy sonra Sai falan. Biraz Luffy kapışsın aralara serpiştir bunları :(
Ben de aralara serpiştirilmesini istemiyorum.Bırakın diğer dövüşler sonuçlansın da kesintisiz Luffy izleyelim işte fena mı?:ehe:

Biz eleştiriyoruz diye One Piece düşmanı değiliz. en az genin kadar fanız. en azından bunu kendim için söyleyebilirim. evet bu aralar sıkıldım. çünkü boş sıkıcı bölümler. Oda iyice saçma işler yapmaya başladı. yok Luffy ezik birimden darbe alır. saldırıdan kaçmadığı gibi hakili olmasına rağmen ağzı yamulur, peşinden boş sahneler. sonrasında Luffy ile kafa kafaya dövüşmüş biri ihtiyarın biri karşısında pert olur (biri daha yamultuyordu bir ara da çıkartamadım). adamda h. haki bile var dendi, kafa kafaya sahneler çizildi Luffy ile, sonra çöp oldu. madem bu adam çöptü ne diye gözümüze bunlar sokuldu? Luffy'nin Elephant Gun'ıyla adamı zor indirdi, son bölümlerde bir baktık ki adam yalama olmuş. bu nasıl iştir. tamam fanım ama insan sıkılıyor böyle seylerden. eleştirdik diye de kimse bizi anti-fan olarak görmesin. böyle devam ederse tabi soğurum. ki bu benim bileceğim iş. buraya da bunu yazmakta özgürüm. yok öyleleri başka konuya yazsın falan demek biraz ayıp kaçıyor. o zaman forum bölünsün. yeri geldiğinde eleştiriciler-her haliyle destekleyenler diye. yapmayın bunu. hepimiz One Piece seviyoruz onun için buradayız. kimse kimsenin fanlığını, yaptığı eleştirileri ya da yorumları sorgulamasın.

Benim mesaj nasıl güme gitti ya.Tartışmaya alakalı birşey yazmadım.Bölümü yorumlamıştım sadece.Birazcık dikkat edin mesajları silerken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık