Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DevilHunter

Dur orada, daha fazla kaptan vasfıymış. Kaptan vasfı dediğin şey nedir? Sadece sert bür mizaç, şeytani bir gülüş falan mı yoksa onca insanı etkileyebilme becerisi, dağı taşı delecek bir irade mi? Orada bence Oda dolaylı yoldan Luffy'nin gücüne vurgu yapmak istedi:(
İnsanları etkilemek midir kaptan vasfı yoksa o insanları kontrol etmek mi?

Zoro'nun lafları iyiydi. Yalnız orada kastettiği kafes hangisi? Dof'un kuş kafesini mi yok edecek? O kısmı anlamadım? Anlayan birisi yardımcı olabilir mi?

"Bir tek law luffy gibi davranıp arttırdı biraz onu da D. olmasına bağlıyorum."Sorun tamamen luffyde.Gücü tamamen dengesiz adamın.Minimum ile maksimum arasında gidip geliyor."
Bir arkadaşın daha önceki sayfalarda belirttiği gibi odaklanmadan(Aradım ama bulamadım.) ibaret iş.Malum robinin hakkındaki gerçekleri duyunca başlarına gelenler gibi.
Valla niye water 7 arcta zoroya kaptan olmalı bu adam,niye kaptan değil denmesini daha iyi anlıyorum.Acaba Roger da böyle miydi Rayleigh ondan daha fazla kaptan vasfı mı taşıyordu ?
Kesin. Dark king denilmesinin nedenlerinden biri o olabilir. Ama kesinlikle eminim Roger Luffy e göre daha bilinçli bir adamdı.:D

Sağını solunu ayırt edemeyen adam etrafta koşarak Pica'yı bulmaya çalışıyor.Merak ediyorum nasıl bitecek Zoro'nun vs. si . 1 sayfa savaşıyor 3 sayfa etrafta koşup muhabbet ediyor. Sırayla yöneticilerle dövüşen herkesin yanına gitmez umarım.

Bir arkadaşın daha önceki sayfalarda belirttiği gibi odaklanmadan(Aradım ama bulamadım.) ibaret iş.Malum robinin hakkındaki gerçekleri duyunca başlarına gelenler gibi.
Kesin. Dark king denilmesinin nedenlerinden biri o olabilir. Ama kesinlikle eminim Roger Luffy e göre daha bilinçli bir adamdı.:D

Serinin başlarında bu dengesizlik eğlendirici ve gaza getiriciydi.Ama bir yerden sonra tekrara düşünce monet gibi durumlarda artık sinir bozucu oluyor.Tamamen arc uzatmak için yapılan birşey.Sanki mangaka okuyucuyla dalga geçiyor.Bazı karakterler vardır çok güçlüdür gücünü göstermez salağa yatar yada kimseye zarar gelmesin diye zayıf gibi davranır ama luffynin ne olduğunu iyi biliyoruz böyle de değil.2 yıldan sonra değişseydi bu durum keşke artık.

Değişmese de bir sebep sunsun gücünün dalgalanmasıyla ilgili o da yok.Daha D. nedir açıklayacak da ona sıra gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık