Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Bir türlü anlamıyorsun hep aynı muhabbeti yapıyorsun.Yahu bellamyde,dofta yada başka herhangi birinde problem yok.Diğer bütün karakterlerin gücü hep stabil.Bir tek law luffy gibi davranıp arttırdı biraz onu da D. olmasına bağlıyorum.Sorun tamamen luffyde.Gücü tamamen dengesiz adamın.Minimum ile maksimum arasında gidip geliyor.Bir gün sokaktaki çocuk olup öbür gün ağır siklet boks şampiyonu gibi.Çok güçlü arc bosslarını yenerken nirvanaya ulaşıyor sonra önüne gelen ezikle hayatının mücadelesini veriyor.Daha geçen Sezara yenilip ikinci karşılaşmada da binbir hamlede almadı mı bu adam.Adamın sağı solu belli değil.O yüzden kör topal ilerliyor.

Bellamyde bir güç artışı yok luffyde azalma var.İki laf duyup gaza gelse milim oynamazdı eminim.O yüzden bellamyde iman gücü falan yok.Yada doflamingoyu biz çok abartmışız bak luffy yendi gibi bir durumda yok.Adam ayarlardan off/on yapıp yeşil ışığı yakınca kralı gelse hallediyor bir şekilde.Buna yenmekte denemez yenemedikleri de oldu diyeceksiniz şimdi.Halledilmesi gereken şekilde hallediyor bir şekilde.O arc herkes mutluluğa eriyor luffyde o işi oldu bilin diyor hallediyor.

En kötü yanı da dengesiz olması da değil.Niye dengesiz olduğunun açıklanması.Bazen düşünüyorum f.tail mangakası op baz alarak çiziyor.Çünkü o erza muhabbetini de buradan aldıysa durum vahim.
Abi bir ayarsızlık yok adamda. Bir CC örneği var onu örnek vermişsin. Onunda meyvesi çok sıkıntıydı. Ki sadece Luffy'de değil Smoker'da aynı hataya düşüyor. Aynı muhabbeti yapıyorsun diyorsun da adam bana farklı bir cevap vermiyor ki dediğim de anlaşılmıyor herhalde. Biz de kasıyoruz kendimizi :S

VS'lerde üçüncü halin imkansızlığı ilkesinden yola çıkıldığı için hep böyle oluyor. Yendi veya yenildi gibi iki bat şıkka indirgeniyor her şey. Ama halbuki ara durumlar nedir, niçin yenildi gibi esaslar hiç dikkate alınmıyor.

Bölüme gelecek olursak Oda'nın Bellamy'i harcamadan için yaptığı bir şey sadece bence. Ama cidden ayıp yani, Dellinger'ın traş geçtiği adamın Luffy'i bu hale sokması...Sevmedim ben bölümü benden uzak dursun

Abi bir ayarsızlık yok adamda. Bir CC örneği var onu örnek vermişsin. Onunda meyvesi çok sıkıntıydı. Ki sadece Luffy'de değil Smoker'da aynı hataya düşüyor. Aynı muhabbeti yapıyorsun diyorsun da adam bana farklı bir cevap vermiyor ki dediğim de anlaşılmıyor herhalde. Biz de kasıyoruz kendimizi :S
Bir CC örneği yok.Dediği anda aklıma gelen Crocodile ve Lucci var.

Roronoa Zoro

Adam Luffy'yi istikrarlı bir eleman gibi gördü ya :eek: Allah aşkına tartışmayın şu adamla, istirham ediyorum. Yemek ısmarlarım, aylık akbilinizi ben basarım, derbi maçlarına bilet alırım, 6 aylık yurt dışı seyahati ayarlarım...... Yeter ki tartışmayın şu çılgınla yav :D

Alpamis

Adam Luffy'yi istikrarlı bir eleman gibi gördü ya :eek: Allah aşkına tartışmayın şu adamla, istirham ediyorum. Yemek ısmarlarım, aylık akbilinizi ben basarım, derbi maçlarına bilet alırım, 6 aylık yurt dışı seyahati ayarlarım...... Yeter ki tartışmayın şu çılgınla yav :D
İstiyorsan bir zahmet konuşmana dikkat et kardeşim.

Çok var.Ciddi olmadığı zamanki seviyesi Tashigiden hallice neredeyse.Monete kepaze olduğu günler çabuk unutuldu.Hep böyle dövüşüyor sonra Sezar gibi biri o meyveyle çıkıp tekliyor bunu.
Monet güçlüydü ama öyle deme, onu yenmek için 2 kişi (Zoro + Tashigi) dalmaları gerekti. Luffy yeri kırmasa çıkamazdı oradan. :(

Monet güçlüydü ama öyle deme, onu yenmek için 2 kişi (Zoro + Tashigi) dalmaları gerekti. Luffy yeri kırmasa çıkamazdı oradan. :(
Zoronun korkudan konuşamayacak duruma getirdiği,suratına bile tükürmeyip tashigiye bıraktığı birisinin karşısında şekilden şekle giriyor.Zoro görse kaptanından utanırdı :/

Niye bu kadar çok zoro fanı olduğunu ve luffyle eşit görüldüğünü daha iyi anlıyorum.Böyle olursa güçlü görülmesi de normal.

Monetin meyvesi bayağı iyiydi harcanması üzücü :/ Birde şu sümüğü ile bile bomba yeteneği olan adamın yeteneği çok sağlamdı. :T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık