Alpamis
Abi bir ayarsızlık yok adamda. Bir CC örneği var onu örnek vermişsin. Onunda meyvesi çok sıkıntıydı. Ki sadece Luffy'de değil Smoker'da aynı hataya düşüyor. Aynı muhabbeti yapıyorsun diyorsun da adam bana farklı bir cevap vermiyor ki dediğim de anlaşılmıyor herhalde. Biz de kasıyoruz kendimizi :SBir türlü anlamıyorsun hep aynı muhabbeti yapıyorsun.Yahu bellamyde,dofta yada başka herhangi birinde problem yok.Diğer bütün karakterlerin gücü hep stabil.Bir tek law luffy gibi davranıp arttırdı biraz onu da D. olmasına bağlıyorum.Sorun tamamen luffyde.Gücü tamamen dengesiz adamın.Minimum ile maksimum arasında gidip geliyor.Bir gün sokaktaki çocuk olup öbür gün ağır siklet boks şampiyonu gibi.Çok güçlü arc bosslarını yenerken nirvanaya ulaşıyor sonra önüne gelen ezikle hayatının mücadelesini veriyor.Daha geçen Sezara yenilip ikinci karşılaşmada da binbir hamlede almadı mı bu adam.Adamın sağı solu belli değil.O yüzden kör topal ilerliyor.
Bellamyde bir güç artışı yok luffyde azalma var.İki laf duyup gaza gelse milim oynamazdı eminim.O yüzden bellamyde iman gücü falan yok.Yada doflamingoyu biz çok abartmışız bak luffy yendi gibi bir durumda yok.Adam ayarlardan off/on yapıp yeşil ışığı yakınca kralı gelse hallediyor bir şekilde.Buna yenmekte denemez yenemedikleri de oldu diyeceksiniz şimdi.Halledilmesi gereken şekilde hallediyor bir şekilde.O arc herkes mutluluğa eriyor luffyde o işi oldu bilin diyor hallediyor.
En kötü yanı da dengesiz olması da değil.Niye dengesiz olduğunun açıklanması.Bazen düşünüyorum f.tail mangakası op baz alarak çiziyor.Çünkü o erza muhabbetini de buradan aldıysa durum vahim.