Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Belami ile Luffy bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsun önemi yok.

Bu Luffy olacak şahsiyet, Ace için Coby'e tek atmış geçmiş, Usopp tayfaya rest çekti diye ağız burun dalmış adam. Senin yukarıda 5 bölüm önce nakamam dediğin Law var, adamın kolu kıyma olacak az daha dursa, sen gitmişsin senin için hiç bir anlam ifade etmeyen, hayatında hiçbir yeri olmayan ne idüğü belirsiz bir adam için erkeklik taslıyorsun; melek olup kanatlanıyorsun. Nakama diyince akan sular duruyordu hani ? Nakama diyince dağları yıkıyordun hani ? Doflamingo adamı yukarda parçalara ayırıp, uzuvlarını poşete koyup Dressrosa'nın karanlık sularına atacak bizimki hala.............................!

Yani bunun hiçbir türlü izahı yoktur benim için beyler. Bundan sonra Luffy de Belami de ne pok yapıyorsa yapsın. İlgilenmiyorum :hıh:

Ben de bunu diyorum zaten. Luffy ile Bellamy arası güç farkı daha fazla. Bellamy bu şekilde Luffy'i bir atak yapıp kan getirince söz ettiğim kesimin buna da saçmalık demesi gerekiyor. Ya da ahanda iman power olayından söz etmesi gerekiyor. Ama yok millet daha da beter Luffy'i ezmeye çalışıyor. Diğerini nasıl yorumladıyzan aynı olay burda farlı karakterlerle gerçekleşiyor. Neden farklı bir şekilde bakıyon olaya ?
Kanı görünce saçmalık ya da iman power demedim.En azından kendi adıma konuşayım.Nedeni,luffy 3 haki biliyor.O saldırıyı savuşturması lazımdı.2.olarak iman power luffy ye verilen bir şey karşı tarafa değil.İman power luffy dofu yenerken verilecek.

Roronoa Zoro

Zoro son sayfada Hajrudin'e uyandığında bu kafes artık burda olmayacak diyor. Kafesle ilgili bir planı mı var, kafesi yok etmeyi mi planlıyor ne yapıyor ? Yoksa Doflamingo yenilecek ve kafes kalkacak mı demek istedi... İnceden mevzuya gönderme mi yaptı nedir ?

Roronoa Zoro

Yeni bir teknik bulacak velet. O şekilde yenilecek Doffy. Bu kalıpla babetlerinin tozunu alsın ancak.

Bir gün Zoro+Luffy vs. Boss görmek istiyorum ama ne zamana kısmet olur ya da olur mu bilmem. Amma çok isterim, çok şekül olur :a:

Yorumlar bu kadar çarpıtılabilir tebrik ediyorum kardeşim. Dediğimi anlamamaya çalışıyorsun inadına mı yapıyorsun :S

Ben sana diyorum ki Luffy'nin Dof'u alabilmesine saçmalık gözüyle bakan birisi aynı şekilde Bellamy'nin Luffy'i o duruma sokabilmesine de saçmalık gözüyle bakması gerekir. Neden çünkü daha düne kadar Dof ile Luffy arasında ki güç farkını , Luffy ile Bellamy arasında ki güç farkından kimse yüksek görmüyordu. Ama yorumlar nasıl Luffy neymiş. 2 yıl da bir şey öğrenememiş. Bu adam kim ki Dof ile vs atabilsin. Bellamy'den darbe yiyen adamdan nane olmaz gibi laflar çıkıyor. Burada bir çelişki var. Aynı şekilde iki karaktere de objektif biçimde yorum yapılmıyor.

Bir türlü anlamıyorsun hep aynı muhabbeti yapıyorsun.Yahu bellamyde,dofta yada başka herhangi birinde problem yok.Diğer bütün karakterlerin gücü hep stabil.Bir tek law luffy gibi davranıp arttırdı biraz onu da D. olmasına bağlıyorum.Sorun tamamen luffyde.Gücü tamamen dengesiz adamın.Minimum ile maksimum arasında gidip geliyor.Bir gün sokaktaki çocuk olup öbür gün ağır siklet boks şampiyonu gibi.Çok güçlü arc bosslarını yenerken nirvanaya ulaşıyor sonra önüne gelen ezikle hayatının mücadelesini veriyor.Daha geçen Sezara yenilip ikinci karşılaşmada da binbir hamlede almadı mı bu adam.Adamın sağı solu belli değil.O yüzden kör topal ilerliyor.

Bellamyde bir güç artışı yok luffyde azalma var.İki laf duyup gaza gelse milim oynamazdı eminim.O yüzden bellamyde iman gücü falan yok.Yada doflamingoyu biz çok abartmışız bak luffy yendi gibi bir durumda yok.Adam ayarlardan off/on yapıp yeşil ışığı yakınca kralı gelse hallediyor bir şekilde.Buna yenmekte denemez yenemedikleri de oldu diyeceksiniz şimdi.Halledilmesi gereken şekilde hallediyor bir şekilde.O arc herkes mutluluğa eriyor luffyde o işi oldu bilin diyor hallediyor.

En kötü yanı da dengesiz olması da değil.Niye dengesiz olduğunun açıklanmaması.Bazen düşünüyorum f.tail mangakası op baz alarak çiziyor.Çünkü o erza muhabbetini de buradan aldıysa durum vahim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık