Körü körüne savunmak yok güzel dostum benim. Bundan zevk alırmış gibi halin var. Güzel kardeşim git başkasıyla uğras benim yorumlarımı alıntılama lütfen. Mantıksız geliyorsa için de yaşa. Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.
Yemin ediyorum körü körüne savunuyorsun hacı. Vallahi bak. Söylediklerinin mantıklı bir tarafı yok ki bana mantıksız gelsin canım kardeşim. Çoğu insan konu Luffy olunca neden seninle tartışmak istemiyor bir düşün. Ben neyin ne olduğunu biliyorum dediğin için geliyor bunlar hep başına. Biraz daha ılımlı olmalısın. Fikirlerin çok uç, çok marjinal. Ben senin bu durumundan haz almıyorum. Sadece fikirlerin o kadar tek yönlü, o kadar abartılı ki, hayretler içinde kalmaktan kendimi alamıyorum ve bir süre sonra bunu dışa vurma ihtiyacı hissediyorum. Gerçekten abartısın dostum gerçekten.
Mesela en basitinden hala, arc sonunda Luffy Mingo'yu alınca ne diyeceksiniz bakalım ?........... sorusunu soruyorsun. Bunu Ninja kaplumbağaları izlemiş ve ''Usta Splinter'' ı lağum faresi olarak hatırlayan babam bile söyleyebilir

Biz ne konuşuyoruz dünden beri, ne tartışıyoruz ? Sen hala Luffy yensin de görün muhabbetleri içindesin. Luffy yonkoulara kadar alayını bir şekilde yenecek. Ama biz yıllardır okuyup-izlediğimiz bu serinin takipçileri olarak bir şeylerden rahatsızlık duyuyorsak, bir şeylerin biraz daha mantık çerçevesinde olmasını istiyorsak, bir şeylerden artık bıkkınlık gelmişse ve artık soğumaya başladıysak ortada bir sorun vardır demektir.
Ben normalde kimseyi şu fanısın diye damgalamam. Beni damgalayanları da takmam. Çünkü fanlık kötü bir şey değildir. Çünkü ben de hard Zoro fanıyım. Ama senin fanlığın kimsenin erişemediği-yetişemediği, anlamlandıramadığı bir boyutta dostum. Afedersin Luffy osursa havada aşk kokusu var diyecek hale gelmişsin. Biraz bir kendini dizginle. Her şeyde Luffy'yi savunmak yerine olaylara biraz farklı açılardan bak. Eminim senin de mantığına yatacak mesajları yazan kişiler vardır bu forumda. Luffy'i az ya da çok, fark etmez.. Eleştiren kim varsa sana mantıksız geliyor ve hemen
sana göre mantıklı ama çoğuna göre mantıksız savunmalara girişiyorsun.
Yani bilmiyorum dostum, gülüyoruz dalga geçiyoruz ama işin ciddi boyutu da bu şekilde. Değişeceğini zannetmiyorum ama yine de bunları yazayım, belki gece yatarken falan düşünürsün diye yazdım. Sağlıcakla kal kardeşim