Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha arenada, en kritik anda, Dof ailesinin üyesi olabileceği tek fırsatı kovaladığı esnada haki kullanmayan adam, son bölümde haki kullanıyor, hem de koka versiyonunu. :( Bellamy'de B. Haki + K. Haki var, üstüne koka da yapabiliyor, Sanji ile Zoro falan köşede oturup ağlasın bence. :)

Dof'un tayfaya almadığı biri Franky seviyesinde olursa tayfayı kapatıp gidelim.:(
Bellamy de b.haki var biz de tek Zoro'da var.Efsane ya cidden.
Burdan bile harika güç dengesini görüyoruz.Sanji öğrenememiş Franky öğrenememiş Bellamy öğrenmiş.:(
Bizim tayfa 2 yıl eğitim almış . Hepsi farklı kişilerle farklı adalara düşüp güç kasıyor. :T
Bellamy'de gökyüzü adasına gidiyor. Orada tüm tayfasını kaybedip , altın çanı alıp geliyor.
Tüm 2 yıl boyunca yatmış biri varmış gibi konuşuyorsun .

Sanji Okama adasında sağa sola koşarken , Bellamy gökyüzü adasında savaşıyordu . :/

Daha arenada, en kritik anda, Dof ailesinin üyesi olabileceği tek fırsatı kovaladığı esnada haki kullanmayan adam, son bölümde haki kullanıyor, hem de koka versiyonunu. :( Bellamy'de B. Haki + K. Haki var, üstüne koka da yapabiliyor, Sanji ile Zoro falan köşede oturup ağlasın bence. :)
Arenada fırsat bulamadılar ki. Herif önüne geleni indiriyordu Barto'ya kadar. Onun da gücünü çözdü, tam dalıyordu ki kral yumruğu geldi. Ona göre değerlendiremezsin.

Ayrıca Bellamy'yi niye bu kadar küçümsüyorsunuz? Onda varsa Zoro ve Sanji'de yok anlamına mı geliyor? Ya da niğe ağlasınlar, neleri eksik?

Niye bu kadar günübirlikçisiniz be kardeşim!

Law CC'nin peşine düşeceklerinde sadece haki kullanıcıları onunla dövüşebilir demişti. Luffy'de Sanji, Zoro ve ben o zaman diyordu. Öyle hatırlıyorum. Bir de wikide B. Haki kullancıları arasında Sanji var.

Doğrudan gösterilmedi ama sanırım.
Doğru hatırlıyorsun.Sanji ve Zoro'da 2 tip haki kesinlikle var zaten.

Bizim tayfa 2 yıl eğitim almış . Hepsi farklı kişilerle farklı adalara düşüp güç kasıyor. :T
Bellamy'de gökyüzü adasına gidiyor. Orada tüm tayfasını kaybedip , altın çanı alıp geliyor.
Tüm 2 yıl boyunca yatmış biri varmış gibi konuşuyorsun .

Sanji Okama adasında sağa sola koşarken , Bellamy gökyüzü adasında savaşıyordu . :/
Herkes gitti bir yerlere 2 yıl içinde bizimkiler yeni dünyaya ya da başka yere gitmeyip en iyi eğitim alabilecekleri yerlere gittiler.
Ve sonrasında bizim tayfa eziliyor hala.Güçsüz adamlar haki kasmış bizimkilerde hala yok.Hala rakiplerine fark atamamışlar.İsyan etmeyeyim mi Oda'ya şimdi?Ray-san'dan eğitim alan adam hakiyi nasıl öğrendiği belirsiz adamdan yumruğu yerse ve ağzından kan gelirse ben isyan ederim.Savunmaya çalışmasa anlayacağım da.
Ayrıca günübirlik bir şey yok.Uzun zamandır seride sıkıntı var.Sanki ilk defa mantıksızlık dengesizlik oldu gibi konuşmayın.:/(Genel)

Herkes gitti bir yerlere 2 yıl içinde bizimkiler yeni dünyaya ya da başka yere gitmeyip en iyi eğitim alabilecekleri yerlere gittiler.
Ve sonrasında bizim tayfa eziliyor hala.Güçsüz adamlar haki kasmış bizimkilerde hala yok.Hala rakiplerine fark atamamışlar.İsyan etmeyeyim mi Oda'ya şimdi?Ray-san'dan eğitim alan adam hakiyi nasıl öğrendiği belirsiz adamdan yumruğu yerse ve ağzından kan gelirse ben isyan ederim.Savunmaya çalışmasa anlayacağım da.
Ayrıca günübirlik bir şey yok.Uzun zamandır seride sıkıntı var.Sanki ilk defa mantıksızlık dengesizlik oldu gibi konuşmayın.:/(Genel)
Eğitim hiç bir şey , istek her şeydir :T

Bugünlük aforizma saatim doldu biraz dinleneceğim :cool:

Ağızdan kan gelmesi, ne zaman bir kriter oldu acaba? 2 sene önce aynı şeyi dandik rütbeli Coby bile yapıyordu.

Hoppaaa,çöp karakter,sırf güçlü görünsün diyerekten,şimdi de ''aslında o güçlüydü,sadece zamanı kolluyordu'' ya geldi.Sabırları sınamayın.Küçümsemeyin kimseyi.Daha neler görücez bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık