Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşey bir yana, Luffy'nin o saldırıyı bilerek aldığını sırf Belamy'nin içi rahat etsin diye hareket etmediğini ciddi ciddi düşünüyorum. Çünki 2 yıl önce tek atan adam 2 yıl sonra ciddi dövüşse 2.vurmaz bile. Tek açıklayamadığım ağzından neden kan geldi? Burda tıkanıyorum işte.
Agzindan kan gelmedi diyelim, peki nasil karsilayacakti o atagi?

Bu bölüm Señor aradan çıkacak gibime geliyor :/ Baby 5 Delinger zaten zor tutunuyor. Onlarda gidebilir belki. Lao g ve gladiusa ozenicek sanırsam biraz.

@Phoenix
Dof'un tayfasında kontenjan dolu zaten, ayrıca yıllardır bu işlerin içinde olan dof artık insan sarrafı olmuş. Bellamy'de mutlak sadakat hissi alamamış ve hala hangi yöne gideceğine karar verememiş bir tip olarak görüyor bence (dof'un gideceği yolda kararsızlık ve ihanet affedilmez). Bu gibileri Bir aile için en tehlikeli tipler the sopranos dizisinden hatırladığımız üzere , hele ki dışarıdan yeni gelen biri ise.
Dof kardeşi tarafından ihanete uğramış birisi. Sanmam ki birisine %100 güvensin. Olay sadakat değil yani. Öte yandan köpekten daha sadık Bellamy. Dof, Bellamy'i öldürtüyordu Sarquiss'e. Ama Bellamy hala peşinde. Dellinger'e öldürtüyordu hala Dof da Dof. Kendisi kukla yaptı oynattı hala Luffy'e dalıyor Bellamy. Olay tamamen güç yani. Haklı olarak. Şu saatten sonra Dof'un tayfaya güç olarak üst yöneticiden aşağı adam almaması makul olur.

Monkey :D Luffy

Şu bölüm yorumunda okuduğum en güzel yorum One Piece te senaryo güç dengesine göre değil hikaye akışına göre şekilleniyor o yüzden Luffy Bellamy denen gereksiz ezikten tek yer ayılır Dofu döver aslında çoğu vs başlığındada söyledim One Piecete dövüşleri kim kazanır bilmek çok zor
Bölümle ilgili Bellamynin Luffye vurması hoş oldu en azından ben şaşırdım klişe olmadı ayrıca tayfaya gelme olasılığını azaltır bu ayrıca sadece 2 kare gözüktü haftaya ki bölümü görmeden erken konuşmak olur tabi Oda gösterirse Chinjao vs si bile izleyebiliriz:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık