Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Don chinjao'nun yaşlılıktan romatizmaları azmış, lao g'ye ovduruyor vücudunu. Yakında deler onu kafasıyla.

Sanji şu an pek konuşmaya değmez halde, atar gider yaparak gazla gidiyor, birde kazanova ayakları ile. En güçlü saldırısı ne ise dof karşısında görsek iyiydi, tayfadan elemanlarla geberecek hala tık yoktu, law sağolsun.

Roronoa Zoro

Luffy'nin kokasını kıran bi' güç+haki seviyesi var ortada. Sanji ve Zoro'nun hakilerinin seviyesini görebileceğimiz bi' sahne çıkmadığından, senin dediğin konuda tahmin yürütmek güç. Haki konusunda en aşmış aralarında Luffy, o'nu biliyoruz ama. Bellamy'i küçük görenler için diyorum, bu adam boş değilmiş yani. Tayfaya gelirse geri plana atılır ama şuanda görünen sanıldığı kadar ezik değilmiş.
Bellamy ezik geldi ezik gider. Gözlem hakisi biraz sağlam adama o saldırıyla vuramaz. Açık alanda o saldırıyı yapması imkansız. Zaten Luffy'e vurması normal şartlarda imkansızdı. Normalde hiçbir düşmanda Luffy gibi sap sap beklemezdi. Bu arada daha Sanji'nin güçlerini doğru düzgün görmeden Sanji'nin yerini zorlar demekte anlamsız olur. İlerleyen bölümlerde Sanji'nin gerçek gücünü göreceğiz.

Madem yeni teknikleri var niye ölümün eşiğinde iken yapmadı o da düşündürücü. gerçi 2 yılda newkama kenpo öğrenmiştir..bakalım..

Jozu beyazsakallarin pekomsu işte :/ 470 m anca vardır ödülü.
Her seyi gectim de 470m anca vardir nedir ya? hani 500 de degil, 470!
Buna bende katılıyorum.Vista aceden güçlü görülüyor ama adam kendisi ace'i öve öve bitiremiyor.Tümenine göre beyazsakal tayfasında güç seviyesi.Diğer tayfalarda farklı olabilir.O yüzden Ace fiziksel kuvvet dışında Jozudan daha etkilidir birebirde ve yıkıcılık konusunda.
WB tumelerinin guce gore siralanmadigi gayet bariz bence. Tumen komutanligi bosaldiktan sonra, Ace'e komutanlik oneriliyor. Ace de BB'ye sen benden kidemlisin, bununla bir problemin yok mu diyor. Simdi su denkleme gore 2. tumendeki her eleman 3. ve asagisindaki tumen komutanlarindan guclu mu demektir?

Bellamy vs Luffy konusunda dedigimi kimse sallamamis ama benim gordugum kadariyla adamin hayatinin saldirisina "ih" diye karsilik verdi, daha da fazlasi degil. Bellamy, Luffy'nin koka'sini asti ne demektir ya, gordugumuz kadariyla adam bir adim geri bile atmadi. :bilmem:

Herşey bir yana, Luffy'nin o saldırıyı bilerek aldığını sırf Belamy'nin içi rahat etsin diye hareket etmediğini ciddi ciddi düşünüyorum. Çünki 2 yıl önce tek atan adam 2 yıl sonra ciddi dövüşse 2.vurmaz bile. Tek açıklayamadığım ağzından neden kan geldi? Burda tıkanıyorum işte.

Herşey bir yana, Luffy'nin o saldırıyı bilerek aldığını sırf Belamy'nin içi rahat etsin diye hareket etmediğini ciddi ciddi düşünüyorum. Çünki 2 yıl önce tek atan adam 2 yıl sonra ciddi dövüşse 2.vurmaz bile. Tek açıklayamadığım ağzından neden kan geldi? Burda tıkanıyorum işte.

Luffy'nin B.haki cok iyi deil Bellamy vücudunun altını ve elini koka ile kaplıyor Luffy daha tek bir bölgeden fazlasını kaplayabildigini göstermedi.

e abi tabii ki de bilerek aldı. Kan gelme sebebi olarak da şöyle düşünüyorum, Luffy eğer hiç etkilenmeseydi, kazık gibi kalsaydı yumruk yemesinin ne önemi kalırdı ki? Gene rezil olurdu Bellamy. Bence en uygun olan bu olmuş.

Yani Luffy'nin hakisi yetersizdi veya yeterliydi, elinden gelen buydu ya da bilerek hafifletti, her neyse en uygunu bu.

e abi tabii ki de bilerek aldı. Kan gelme sebebi olarak da şöyle düşünüyorum, Luffy eğer hiç etkilenmeseydi, kazık gibi kalsaydı yumruk yemesinin ne önemi kalırdı ki? Gene rezil olurdu Bellamy. Bence en uygun olan bu olmuş.
Ne yani bilerek mi ağzından kan fışkırdı.

Olay açık zaten Bellamy geliyor , Luffy de onu arkadaşı olarak gördüğü için renciden etmeden yerinde duruyor Bellamy armamentle var gücüyle vuruyor , Luffy'de savunma yapıyor ama Bellamy'nin vuruşu onu etkiliyor .

Luffy iki elini koka yapıp savunma pozisyonu almasına rağmen Dof'un tekmeyi durduramamıştı. Şu an hala çılgına bağlamış değil Luffy çılgına bağlayana kadar Oda onu ezer az biraz ki rakibi yendiğinde daha epik olsun. Çok yanlış yapıyor da işte abi yapma şunu diyecek delikanlı bi arkadaşı yok demekki yanında

Ne yani bilerek mi ağzından kan fışkırdı.

Olay açık zaten Bellamy geliyor , Luffy de onu arkadaşı olarak gördüğü için renciden etmeden yerinde duruyor Bellamy armamentle var gücüyle vuruyor , Luffy'de savunma yapıyor ama Bellamy'nin vuruşu onu etkiliyor .
Muhtemelen göründüğü gibidir, öteki de bir ihtimal sadece. Ama sonuç olması gerektiği gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık