Heheh Tsuru. İlginç, baya şaşırttı Dofun tutumu. Eskiler başka harbi acaba buda mı amiralliği reddetti ki

Roci efsanesi de böylelikle bitmiş oldu, konuşmaları ve davranışları ile bu bölüm yine müthişti. Law'ın sıratma sahnesi de benim baya hoşuma gitti. Bu bölüm gerçekten çoğu kare güzeldi be.
Drakeyi de şöyle bi anlatmış oldu Oda, denizcilere nasıl katıldığı filan. Büyük ihtimal bu adam Lawın olduğu herhangi bi alanda yine kendi gösterecek o da çoğumuzun beklentisi olan bizim ittifağa katıl meselesi.
Öbür bölüm fb devam edip şu Tsuru ile Dof ilişkisini görmek isterdim ama zor, büyük ihtimal günümüze dönecek hikaye ve ben Luffy'nin Law inmeden o karşılaşmaya tekrar katılacağını düşünüyorum gidip Law inmiş halde Luffy çıkarsa Dof karşısına şu şartlar altında cık bu iş olmaz. Bi kaç numara daha yapmaları lazım veya Law, Luffy gelmeden önce okuyucuları şaşırtıp gizli bi numarayla zarar vermesi lazım Dofaki, Luffy için la yoksa diyelim? Zara derken suratını çizik atmak değil ha
Dof saf kötü olması çok güzel oldu, hele Rociye, Law hakkında verdiği cevap. Tamam dedim bu adam olmuş.