Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumları okudum.Ace konusundan bahsetmezsem içimde kalacak.

Ace'in idam edilmesinin birkaç farklı sebebi vardı.

1 - Korsan kralın oğlu olduğu için müthiş potansiyeli tamamen ortadan kaldırmak.
2 - Oğlunu da yakaladık idam ediyoruz diye tüm korsanlara Roger üzerinden tekrar korku salıp halkın gözünde itibarlarını sağlamlaştırmak.
( Buna kısmen beyazsakal engel oluyor.)
3 - Evladı için geleceği bilinen beyazsakalı harcamak ve çağını tamamen kapatmak.Yem olarak kullanmak.

İmpel down basılır diye idam etmek zorunda kalmak seçenekler arasına girer mi bilemiyorum.Sonuçta beyazsakal bile olsa onca engel olan bir hapishaneyi basması o kadar kolay olmayabilir.Ace'in hayatı daha çok tehlikeye girebilir.Denizaltı hapishanesi yıkılırsa ace için sıkıntı.Ulaşırken bunun deniz canavarları da var girdap akıntısıyla adalet kapısı var.Tabii yine de seçenekler arasına girebilir.

Tsuru konusundan bahsetmek istiyorum aslında asıl olarak.Dof baya çekindi deniyor da o zamanlar adamın seviyesini bilmiyoruz.Çekinebilir doğaldır.Belki kendi meyvesine çok ters meyve olduğunu biliyordur.Şimdi bir amiral zor dizginliyor artık Tsuru falan amiral üstü değilse çok umrunda olmaz.Tsuru o seviyedeyse de çekinme durumunu yadırgamamak lazım.Garp gibiyse kadın kim olsa çekinir.

O değilde Drake çocuk hali ile tayfanın en güçlüsü imiş korkaklığına rağmen. 2 yıl önce kendi isteği ile px lere kafa atıyordu herif baya baya cesaret kasmış. Drake e olan umudum her göründüğü bölüm daha da artıyor.

red_kitt

aynen orası şimdi aklıma geldi düzelttiğin için teşekkür ederim. :)

O değilde Drake çocuk hali ile tayfanın en güçlüsü imiş korkaklığına rağmen. 2 yıl önce kendi isteği ile px lere kafa atıyordu herif baya baya cesaret kasmış. Drake e olan umudum her göründüğü bölüm daha da artıyor.
Drake bizimkilerle ittifaka yürüyor. Bu yüzden benim de umudum var adamdan Luffylerle ittifak yapan grup da anarmaldir bence :ehe:

Drake bizimkilerle ittifaka yürüyor. Bu yüzden benim de umudum var adamdan Luffylerle ittifak yapan grup da anarmaldir bence :ehe:
Gerçek bir amacı ve ciddiyeti olan belkide tek süper novadır Drake. Benim büyük beklentim var bu adamdan. Zaten Caribouyuda hemen paket etti. Marcodan sonra muhtemelen en iyi Zoana sahip birde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık