Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse dofu ahlak timsali göstermeye çalışmıyor.Ne dedik o silahı doğrultursan karşılığını alırsın.Bir korsana.Hele ki dof gibi bir adama doğrultursan hayli hayli alırsın.Sorun rosinin sütten çıkmış ak kaşık muamelesi görmesi.Tüm tepki buna.Bu adam kazığın alasını atmış,ajanlıktan tut korsanlığa denizciliğe yemediği halt kalmamış birisi.Bu ortamlara giren birinin saf ve temiz kalması mümkün değil.Ama yorumları okuyan adam kimsenin kılına zarar vermeyen nur yüzlü birisi zanneder.
Şu anlatılanlara göre ak kaşık. Adamın gözleri önünde babası abisi tarafından öldürülüyor sonrada bu adam uzun süre denizci olarak yaşıyor. Daha sonra abisinin yediği ve yemesi muhtemel haltlardan haberdar oluyorki bir denizci olarak abi demeye bin şahit isteyecek bir adamın yanına ajan olarak giriyor. Çoluk çocuk bunun yanına gelmesin bunun gibi biri olmasınlar diye kendince bir yöntem izliyor ki çoğunda başarılı oluyor. Yani adam en başından beri kafasında bu düşüncelerle gelmiş. Yoksa size göre Rosi polyanna olacaktı babamı öldürdü ama olsun abim sonuçta diyecekti. İşte o zaman Rosi karaktersizin önde gideni olurdu.
 

Üye silindi 789

Oda, bile bile mi bunu yapıyor acaba? Smoker ile Sanji ucundan kurtuldular ama Roci kurtulamadı.
Sigara öldürmüyor ama adamı bitiriyor.Senor'un son halini görüyoruz.Adam sigarayı bırakınca bambaşka bir insan olmuş.Boşluğu emzikle doldurmuş.:ehe:
 
Rosinante'nin durumu Garp'a benziyor. Garp da savaşta Beyazsakal'ın safına geçseydi "Karaktersiz adam. 40 senedir çalıştığı kuruma ihanet etti" derlerdi. Beyazsakal'a karşı savaşsaydı, "Karaktersiz adam. Roger çocuğunu emanet etmiş, adam ölmesine göz yumuyor" derlerdi. İki tarafın da gönlünü yapmak için ortalarda gezindi, yine karaktersiz oldu.
 
Kardeşini engellemek için doğal değil mi? Sizce de sizin görüş açınız fazla çocukça değil mi? Tüm Dünya'yı yok edecek bir adamı engellemek için sevmediği bir kuruma giriyor ama bu kurumda adam öldürdü mü pislik yaptı mı bilmiyoruz sadece varsayım. Asıl onu kötü görmek isteyen kişi bu şekilde düşünür.
Yapması gerekeni yapmış olabilir bunun için de elini kirletiyor işte. Korsanlara katılıp kimbilir ne yağmalar ve neler neler yaptı bu denizci olduğu söylenen adam.En basitinden gördüğü çocuğu en başta pencereden kafa üstü yere çakıyor.Tüm bunları kardeşini durdurmak için yaptıysa iyilik meleği falan değildir.İyilik meleği olsa sivillere fiske vurmaz bundan çekinir.Ne iyi ne de kötü gri sularda dolanan bir adam roci.İyi tarafa yakın olabilir,iyi tarafta olabilir ama gri sulara da atım atıyor. Dof ne istese açığa çıkmamak için yapmıştır.Kötü şeyler olsa bile.Zaten ajanlıkta bunu gerektirir.Elini kirlettiyse bir daha da kolaylıkla temizlenmez.Hep dedim zaten amacı iyi olsa bile yöntemleri yanlış.Amaç iyi olsa da kötü şeyler yapan birisi tamamen algılandığı gibi iyilik meleği değildir.
 
Tsuru dehşet çıktı. Meyvesi insanları çamaşır gibi asıyor aynı Sugar gibi dokunmak yetiyor sanırsam. Trebol'ün tip bildiğin İplikçi Nedim. Sanki Dofy onu değilde Trebol Dofy'i yönetiyor gibi. Dorry ismi bu Küçük Bahçe de karşılaşan 2 devden birinin ismi gibi geldi bana ama. Babanın öldürüldüğü sahne de bir tek Pica eksik sanırsam en son katılan o. Drake'in de Kaido ile ne gibi planı var bilinmez ama Antik Zoan meyvesine sahip olup da direk Kaido'ya saldırması sanki sızma operasyonu gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık