Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçesini yeni okudum.Haftaya biter mi bilinmez ama cidden bu flashback her açıdan bi harika dostum.İşin açığı bu flashback ile Law'ı daha da sevdim.

Üye silindi 789

Daha önce mevzusu geçti mi bilmiyorum ama bir şey sorayım.

Sol üstte "intikamını alacağın gücü sana sağlamamı ister misin" derken Trebol ne demek istiyor?
İto İto meyvesini kastetmiş olabilir.Dofa meyveyi Trebol yedirmiş olabilir.

RıZor

Law bir D. olmasına karşın çok sakın ve durgun. D. lerde gördüğümüz karakteriistik özellikleri taşımıyormuş gibi duruyor. Geçmişte bunca seyi yaşıyan bir adamın gelecekteki kişiliğini çok iyi oturtmuş. Adeta roman okumuş gibi hissettim bu bölüm. Eiichiro Oda, adam kral kurgucu. Onunla çalışan insanlarada saygıda kusur etmemek lazım. Çeviren ve yüklüyenin eline sağlım.

O ayrı ama villian severler çok kötü be :/ Hani karakterlerini bir ahlak düzeyine getirmek için millete bok atmalar ya da olmayan özellikler ekleme filan hoş değil şimdi.

Sen en azından herifi çok ahlaklı düzeye getirmeye çalışmıyorsun ya da benzeri şeylere :(
Kimse dofu ahlak timsali göstermeye çalışmıyor.Ne dedik o silahı doğrultursan karşılığını alırsın.Bir korsana.Hele ki dof gibi bir adama doğrultursan hayli hayli alırsın.Sorun rosinin sütten çıkmış ak kaşık muamelesi görmesi.Tüm tepki buna.Bu adam kazığın alasını atmış,ajanlıktan tut korsanlığa denizciliğe yemediği halt kalmamış birisi.Bu ortamlara giren birinin saf ve temiz kalması mümkün değil.Ama yorumları okuyan adam kimsenin kılına zarar vermeyen nur yüzlü birisi zanneder.

FB'yi okudukça D. olan Law değilde Rocci gibi geliyor bana tavırları olsun karakteri falan uzaktan var sanki birşeyler :D

Ölmemiştir. Aslan Akbey tarafından Kgt bünyesine alınıp yüzü değiştirilerek Grand Valley'e sokulmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık