Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Ne toflamingoyumuş kendi çıksa deseki ben öfkeyle büründüm kötü bir adamım , sitede :
ama şey orda gözü dönmüştü dikkat edersen alnından dalmayan ter onun o an kendinden geçtiğini ve ne söylediğini bile bilmediğini gösteriyor dof kötü dğil.

Dofu kötü olarak görmek daha güzel adam tam villian.
Ben Dof u sevmediğimden değil seri içinde belkide en sevdiğim Villian dır. Ama sadece Dofly e olan fanlık yüzünden iyi birşey yapmaya çalışan bir karakterin gömülmesi sinir bozucu.

Ula şimdi de Dof fanları vs Raci fanları mı çıktı, etmeyin eylemeyin. :D

O değil de Dof fanları bildiğin saçmalıyor. Neredesin Ilgaz :/

Önceki mesajımı iyi okuyun gözden kaçmasın.Yazdıklarımın arkasındayım.

Doflamingo kötüdür bu konuda aksini iddaa etmiyorum.Ancak rosinante de aynen isko arkadaşın dediği gibi yapılmaması gereken şeyler yapmıştır.Amaç iyi ama seçilen yol yanlış.Öyle bir adamı artık hiçbir grup güvenipte bünyesine kabul etmez.Denizcileri bilmem onlar belki herkese Polyanna tarzı güveniyorlardır ama hükümet ajanı olsa bu adama hükümet güvenmez.Korsanlar ve devrimciler de öyle.İşi bitince biletini anında keser.Çünkü karşı taraf için de ajanlık yapmayacağının bir garantisi yok.

Roronoa Zoro

Doflamingo kötüdür bu konuda aksini iddaa etmiyorum.Ancak rosinante de aynen isko arkadaşın dediği gibi yapılmaması gereken şeyler yapmıştır.Amaç iyi ama seçilen yol yanlış.Öyle bir adamı artık hiçbir grup güvenipte bünyesine kabul etmez.Denizcileri bilmem onlar belki herkese Polyanna tarzı güveniyorlardır ama hükümet ajanı olsa bu adama hükümet güvenmez.Korsanlar ve devrimciler de öyle.İşi bitince biletini anında keser.Çünkü karşı taraf için de ajanlık yapmayacağının bir garantisi yok.
Robin'i unutuyorsun.

Ne toflamingoyumuş kendi çıksa deseki ben öfkeyle büründüm kötü bir adamım , sitede :
ama şey orda gözü dönmüştü dikkat edersen alnından dalmayan ter onun o an kendinden geçtiğini ve ne söylediğini bile bilmediğini gösteriyor dof kötü dğil.

Dofu kötü olarak görmek daha güzel adam tam villian.
Mangaka da o kafada gidiyor zaten, iyiler ve kötüler diye ayırmış, kapıştırıp duruyor. Mugiwara tayfası iyi, karşıdakiler kötü, kapışsın dursunlar. :)

Doflamingo daha tayfa kurmadan, bu adam ondan ayrılıp, Denizciler'e katılıyor. Sonra da ajan olarak Doflamingo'nun tayfasına sızıyor. Adam hiç kendini o aileden görmemiş zaten. Verilen görevi yapıyor sadece. Eğer tayfa üyesi iken gidip, sonra gelip ispiyona başlasa, hak verirdim.

Robin'i unutuyorsun.
Yahu birinin güvenip güvenmemesi önemli değil.Ajanlık yaptıktan sonra o kişi herşeyi yapabilir hale gelmiştir.Sağı solu belli olmaz.Güvenenler çıkabilir ama büyük risk almış olurlar.Herkes bu riski almaz.Bizim luffy alır mesela hükümet almaz yada bir başkası.

Robin ve Franky gibi karakterler de aslında çok kötü eylemlerde bulunmuşlardır.Korsan bunlar sonuçta.Robin'in alabastada Tashigiyi aşağılaması ve diğer yaptıkları ne çabuk unutuldu.Frankyi şimdi hatırlayamadım ama adamları az değildi Usopp ve gemi konusunda en başta.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Raci'nin ihanet etmesini ben de tasvip etmiyorum, Dof'u dizginlemek için ihanete gerek yok, kardeşi olarak açıkça konuşup onu dizginleyebilirdi. Birini öldürecekken önüne atlayıp bırak gitsin falan diyebilirdi mesela. Örnekler çoğaltılabilir.

Asıl mesele şu ihanet meselesi. Raci efendi 8 yaşında ortadan kaybolup 14 yıl sonra dönmüş. 14 yıl! Boru değil, 14 yıl. Büyük ihtimalle denizciler alıp yetiştirmiş elemanı ve gönüllü olarak Dof'un tayfasına sızmayı o istemiş olabilir. Bu durumda bir ihanet söz konusu değil, tamamen görevini yapma meselesi var. Eğer durum buysa Dof'a iyilik bile yapıyor. Sadece çok şeytani planlarını rapor ediyor (Dressrosa mesela) ve sürekli yerini söylüyor ki rahat hareket edemesin. Eğer gerçekten ihanet etseydi denizcilerle çok sağlam bir plan yapıp Dof'un işini anında bitirebilirdi. Yani Raci aslında bir denizci ve Dof'a ihanet etmiyor, sadece görevini yapıyor. Onu bile Dof için kısıtlı yapıyor.

Şu iyi kötü meselesi de baya saçma yorumlara sebebiyet vermiş. Dof bildiğin kötüdür. Çıkarları için önüne geleni vahşice katleden safi bir kötü işte, bunun neresi karmaşık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık