Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç kimse hükümetin daha yıllar önce korsanlarla meyveler için gizli anlaşmalar yaptığı takaslarda bulunduğu tartışmıyor sadece ihaneti bölüm üstünden tartışmasına şaşırdım. Daha vegapungun yapay meyveleri neden yapmaya çalıştıgı aydınlanmamışken boney'i gördüğnde sakazukinin senin hükümetten kaçtığını duyduğumda çok şaşırmıştım cümlesi aydınlanmamışken birde üstüne bu gizli takaslar çıkmışken hükümetin böyle özel meyveleri ne amaçla yopladığının tartışılmasını dilerdim belki bizede fikirlerinden birkaç teori getirirlersi aklımıza.
Hakkında hiçbir şey bilinmeyen şeyler üzerine nasıl tartışılmasını istersin ? Hayır yani konu bölüm yorumu konusu, tabi ki bölüm yorumlanacak, buna şaşırmana çok şaşırdım şahsen. :D Genel Tartışma konusunda olur genelde teoriler, orayı takip etsen daha iyi olur.

Adamin dibi corazon!

bazi arkadaslar karizmayi cizmis falan diyor, bir cocugu guldurmek icin karizmayi cizmek? asil guldurmeyen karizma ne oldugunu bilmez.
Oda isini biliyor!

Tek isteğim şu Sengoku'nun meyve için Dof'un adamlarını basmaya, koramiral sakazuki'i göndermesi.
Bölüm tadından yenmez.

Tek isteğim şu Sengoku'nun meyve için Dof'un adamlarını basmaya, koramiral sakazuki'i göndermesi.
Bölüm tadından yenmez.
Kizaru daha iyi olur la aslında lazerleri sıkar patlamalar olur böyle çok şekil olur aslında.Ama tabi seninki fan mevzusu onu da anlıyorum.

Kizaru daha iyi olur la aslında lazerleri sıkar patlamalar olur böyle çok şekil olur aslında.Ama tabi seninki fan mevzusu onu da anlıyorum.
Kizaru'yu iyi işleyemiyor Oda, önce lazerler çeliği eritiyor diyor, sonra yüzlerce kişi o patlamaların içine giriyor ama bir şey olmuyor. Bir sürü adam delik deşik oldu, sonuç ? Kimseye bir şey olmamış. Şeklen güzel de gücü çok kısılmış Kizaru'nun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık