Buggy ne kadar karizmaysa, Roci de o kadar karizmadır, eşitler yani. :/Başlarda Rociye " Joker " felan demiştim.Sözümü geri alıyorum :W
Bu sayı bütün Karizması dipte...

Buggy ne kadar karizmaysa, Roci de o kadar karizmadır, eşitler yani. :/Başlarda Rociye " Joker " felan demiştim.Sözümü geri alıyorum :W
Bu sayı bütün Karizması dipte...
Sizin Karizma anlayışınız bozulmuş bir servise gidinBuggy ne kadar karizmaysa, Roci de o kadar karizmadır, eşitler yani. :/
![]()
Evet yavaş gidiyor, o kadar yavaş ki 3-4 bölümde Law'ın geçmişi anca anlatıldı, anlatılacak.manga çok yavaş ilerliyor !!!!!!
Halamın t.şağı olsa amcam olurdu. Shanks şaklabanlık yapınca konuşuruz bunu.Aynı şaklabanlıkları Shanks da yapardı. Demek yapsa bazılarının gözünde Buggy'den farkı olmayacak. Gerçi güç=karizma olarak algılıyorsunuz. O vakit tartışmaya mahal yok.
Yaptı varsayalım karizma iptal mi olur?Halamın t.şağı olsa amcam olurdu. Shanks şaklabanlık yapınca konuşuruz bunu.![]()
Yaptı zaten ilk bölümden.Halamın t.şağı olsa amcam olurdu. Shanks şaklabanlık yapınca konuşuruz bunu.![]()
Evet, yaparsa iptal olur.Yaptı varsayalım karizma iptal mi olur?
Yok öyle bir şey, gülüp eğlenmek ile şaklabanlık farklı kavramlar, karıştırmamak lazım.Yaptı zaten ilk bölümden.
Tamam en karizması TorikoEvet, yaparsa iptal olur.
Yok öyle bir şey, gülüp eğlenmek ile şaklabanlık farklı kavramlar, karıştırmamak lazım.Misal bir şaklabanlık örneği ;
![]()