Bu ayrıntılarla ilgili sürekli güncellenen bir konu olsa çok iyi olur :TEvet. Her kareye tek tek bakarım ben, "Arkasında önünde bir şey var mı acaba?" diye.
Bir düşün derim :/
Bu ayrıntılarla ilgili sürekli güncellenen bir konu olsa çok iyi olur :TEvet. Her kareye tek tek bakarım ben, "Arkasında önünde bir şey var mı acaba?" diye.
Pek sanmıyorum, ama ihtimali var.@Smoker İlk resim sağ alt ikinci karede de daha önce gördüğümüz korsana benzeyen adam var.
![]()
![]()
Sağ altta. saçlar, çene, burun falan aynı. Hatta senin attığındaki elemanın gözlüğündeki inci kolye korsan olanın çaldığı hazinelerin içinde de var![]()
Bende dediydim bunu okurken ? :/Roci and Law
![]()
Luffy and Nami /Sanji
![]()
Dr. Kurehanın yanına gidiyorlar sanırım ? Aklıma D. ile olan konuşması geldi :T
![]()
Peki benden ne istiyorsun ? :WBende dediydim bunu okurken ? :/
Haberin olsun diye söyledim. :/ Pek birşey istediğim yok.Yani seni destekliyorum bu konuda.Peki benden ne istiyorsun ? :W
Soru işareti koyunca benden talebin var felan sandım :/ Hmmm teorini destekliyorum. :WHaberin olsun diye söyledim. :/ Pek birşey istediğim yok.Yani seni destekliyorum bu konuda.
Hmm onu yanlışlıkla atmış olmayım :/ Özür dilerim..Soru işareti koyunca benden talebin var felan sandım :/ Hmmm teorini destekliyorum. :W
Zaten zamanında en iyi doktorlar Davul adasında diye biliyorum.
En iyi doktor Hogback.Kureha'nın yanında bulunan Chopper'ın salya sümük hasta olduğu bir adamdı.Üstelik Kureha,Isshin 20'de bile değildi:/.Hmm onu yanlışlıkla atmış olmayım :/ Özür dilerim..
Ama şöyle birşey var.Kureha nın bile iyileştiremediği birini kesinlikle başka doktor iyileştiremeyecektir..Olayın sonu büyük ihtimal meyveyle olucaktır.
Not:Şimdi biri çıkıp Kureha en iyi doktor mu ? Nerede açıklandı diye bilir..Şimdide cevaplayayım.En iyisi olmasa bile en bilgililerinden biridir büyük ihtimal.130 yıllık bir yaşantıda çoğu hastalığı görmüştür..