Bu ayrıntılarla ilgili sürekli güncellenen bir konu olsa çok iyi olur :TEvet. Her kareye tek tek bakarım ben, "Arkasında önünde bir şey var mı acaba?" diye.
Bir düşün derim :/
Bu ayrıntılarla ilgili sürekli güncellenen bir konu olsa çok iyi olur :TEvet. Her kareye tek tek bakarım ben, "Arkasında önünde bir şey var mı acaba?" diye.
Pek sanmıyorum, ama ihtimali var.@Smoker İlk resim sağ alt ikinci karede de daha önce gördüğümüz korsana benzeyen adam var.
Sağ altta. saçlar, çene, burun falan aynı. Hatta senin attığındaki elemanın gözlüğündeki inci kolye korsan olanın çaldığı hazinelerin içinde de var
Bende dediydim bunu okurken ? :/Roci and Law
Luffy and Nami /Sanji
Dr. Kurehanın yanına gidiyorlar sanırım ? Aklıma D. ile olan konuşması geldi :T
Peki benden ne istiyorsun ? :WBende dediydim bunu okurken ? :/
Haberin olsun diye söyledim. :/ Pek birşey istediğim yok.Yani seni destekliyorum bu konuda.Peki benden ne istiyorsun ? :W
Soru işareti koyunca benden talebin var felan sandım :/ Hmmm teorini destekliyorum. :WHaberin olsun diye söyledim. :/ Pek birşey istediğim yok.Yani seni destekliyorum bu konuda.
Hmm onu yanlışlıkla atmış olmayım :/ Özür dilerim..Soru işareti koyunca benden talebin var felan sandım :/ Hmmm teorini destekliyorum. :W
Zaten zamanında en iyi doktorlar Davul adasında diye biliyorum.
En iyi doktor Hogback.Kureha'nın yanında bulunan Chopper'ın salya sümük hasta olduğu bir adamdı.Üstelik Kureha,Isshin 20'de bile değildi:/.Hmm onu yanlışlıkla atmış olmayım :/ Özür dilerim..
Ama şöyle birşey var.Kureha nın bile iyileştiremediği birini kesinlikle başka doktor iyileştiremeyecektir..Olayın sonu büyük ihtimal meyveyle olucaktır.
Not:Şimdi biri çıkıp Kureha en iyi doktor mu ? Nerede açıklandı diye bilir..Şimdide cevaplayayım.En iyisi olmasa bile en bilgililerinden biridir büyük ihtimal.130 yıllık bir yaşantıda çoğu hastalığı görmüştür..