Bu saatte pek anlaşılmıyor kusura bakma.Örümcek yakışmaz gibi duruyor ama oda zaten görüntüyü pek önemsemiyor olabilir valla şimdi daha çok aklıma yattı.Teşekkürler.Mesajını ciddiye alsam, böyle bir cevap atmazdım. Sen dalga geçmişsin, ben de biraz dokundurdum. Vardı.
Hacu o ihtimal yonkou için geçerli.Law'ın amacı yonkou indirmek değil,Doflamingo'yu indirmekti.Yani birnevi Luffy ve tayfasını kullanmaya çalıştı.Zaten Dof ile görüştükten sonra ittifakımız sona erdi demesi bunun göstergesi.Amam tabi Luffy reyiz ne diyon sen ruleyyyn ben bitti demeden bitemez diyerek koydu ağırlığınıNedense bana Law'ın Punk Hazard da Luffygil'i bekliyormuş gibi geldi. Luffygil'i bile içine aldığında eğer %30 kazanma şansları varsa eğer tek başına ne yapabilecekti ki? Eğer diğer türlü ise uygun şartların oluşmasını bekleyecekti. Eğer D. olayı über bir şey çıkarsa 2 tane D.'nin neler yapabildiğini gösterir umarım Oda.
Ayıp ettin abiHerkes zaman atlaması yaşarken, zaman Sengoku'ya atlamış gibi duruyor o ne ya...
Law daha bir kaç bölüm önce Luffy'e, doffy'i öldürmeden ele geçirmemiz lazım, dedi. Law'ın, Dof'tan sonra dünya hükümeti ile görülecek hesabı var.Hacu o ihtimal yonkou için geçerli.Law'ın amacı yonkou indirmek değil,Doflamingo'yu indirmekti.Yani birnevi Luffy ve tayfasını kullanmaya çalıştı.Zaten Dof ile görüştükten sonra ittifakımız sona erdi demesi bunun göstergesi.Amam tabi Luffy reyiz ne diyon sen ruleyyyn ben bitti demeden bitemez diyerek koydu ağırlığını
Hocam o kupa korsanları olmasın. İskambildeki kupa yani. İspanyolcası corazón, İngilizcesi hearths olan?Law'un tayfasının adının neden Kalp Korsanları olduğu iyice anlaşıldı.
Fark etmiyor. Atfedilen şey aynı.Hocam o kupa korsanları olmasın. İskambildeki kupa yani. İspanyolcası corazón, İngilizcesi hearths olan?