Bence dalga geçmiyorİnsanlarla dalga gecmemeye çalışsanız biraz.
Bence dalga geçmiyorİnsanlarla dalga gecmemeye çalışsanız biraz.
Dalga geçmiyordum,hakikaten benim göremediğim iyi bir ayrıntıydı.Eğer herkes görmüş ve ben bu arkadaşın sayesinde yeni görmüşsem dalga geçilecek kişi benim alakası yok yani.İnsanlarla dalga gecmemeye çalışsanız biraz.
Bu bölümde Sanji yok galiba.
Küçükken fazla derecede satranç denilen oyuna mağruz kalmaktan ötürü benim sorunlarım .Sen sus sayı olmuş 800 hala çevirdiğin dalavereler tek tek dökülüyor Emekliye ayrıldın yine kurtulamadık,savaşta bıçaklatmandan belliydi zaten bizans oyunlarına girdiğin.
Git seriyi baştan oku dostum. Yada en azından nico robin'in flashback sahnelerini. Orada da gözüküyorum .Keçinin orada görünmesi ayrı komediydi ölmemiş keçi 10 yıl sonrada ayakta La Oda ne adamsın
Küçükken fazla derecede satranç denilen oyuna mağruz kalmaktan ötürü benim sorunlarım .Sen sus sayı olmuş 800 hala çevirdiğin dalavereler tek tek dökülüyor Emekliye ayrıldın yine kurtulamadık,savaşta bıçaklatmandan belliydi zaten bizans oyunlarına girdiğin.
Git seriyi baştan oku dostum. Yada en azından nico robin'in flashback sahnelerini. Orada da gözüküyorum .Keçinin orada görünmesi ayrı komediydi ölmemiş keçi 10 yıl sonrada ayakta La Oda ne adamsın
Nico Robin flashback'i 20 yıl öncesini anlatıyordu eğer yanlışım yoksa. 2 yıl önceki 20 yıl olduğuna göre günümüzden 22 yıl önce bile hayatta olan bir keçiden bahsediyoruz.Bir keçinin ömrü 14 15 yılmış, buna göre eğer seride bir daha zaman atlaması olursa keçinin ölme ihtimali var.
Nickini değiştirdiğinde hafızanı da mı kaybettin Xagrext? Onun tanrı olduğu, D'lerin tapındığı yaratık olduğu ile ilgili bütün o teorileri nasıl unutursun da basit bir şekilde meyve yemiştir diyebiliyorsun?Ya keçi meyve yedi ise?
Saçmalama. Bizim tayfa bile going merry'i o kadar sevmelerine rağmen aynı gemiden yaptırmadılar. Sengoku gibi yüce bir adam mı nakaması yoldaşını ve mentorunun aynısından bir tane daha gidip alıcak.Pwn Goat@
Belkide ilk keçi öldü ve Sengoku başka keçi aldı?
Ya bebesiyseSaçmalama. Bizim tayfa bile going merry'i o kadar sevmelerine rağmen aynı gemiden yaptırmadılar. Sengoku gibi yüce bir adam mı nakaması yoldaşını ve mentorunun aynısından bir tane daha gidip alıcak.
Mangayı sonradan okumaya başladım bilmiyorum önceden de çıktığını ama zaten orada önceden çıkması önemli değil o kare de görünmesi komiğime gitti sadeceSaçmalama. Bizim tayfa bile going merry'i o kadar sevmelerine rağmen aynı gemiden yaptırmadılar. Sengoku gibi yüce bir adam mı nakaması yoldaşını ve mentorunun aynısından bir tane daha gidip alıcak.
Kısırlaştırılmışım ben zamanında. Kintamalar kuyumcuya satılmış. Afronun bakımı malum maliyetli bir şey memur maaşı yetmiyor.Ya bebesiyse
Oda'nın beni unutmaması güzel bir şey elbette. İleri de benim üzerimden çok konu yazacak hergele.Mangayı sonradan okumaya başladım bilmiyorum önceden de çıktığını ama zaten orada önceden çıkması önemli değil o kare de görünmesi komiğime gitti sadece