Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 764: Beyaz Canavar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırı ve savunma yeteneği 0 olan bir meyve, haki ile kombine etsen en fazla alanını genişletirsin. Apoo'nun tam tersi olsun istemiş mangaka, başka bir esprisi gösterilmedi.
Hocam senin saldırı ve savunma anlayışın sadece saf güç üzerine ise eyvallah derim haklısın.Ancak saldırmanında savunmanında saf güç dışında bir sürü yolu var. Enel K.hakisi ile meyvesini kombine etmip menzilini katbe kat arttırdı.Haki ile kombine etmeyi söyleyeyim, K.haki bir tür duyma olayı değilmi, herşeyin bir ruhu var ve bu ruhlarında bir sesi bir titreşimi var.Bu sessizlik meyvesi ile kendi ruhumu ortamdan izole ederim bunu hakimle ve meyve olan hakimiyetimle arttırım, rakibe saldırırkende avantajıı sağlarım.Ben böyle düşünüyorum , seride ne basit diyebileceğin meyvelerin ne muhteşem kullanımları var.Bu meyveninde benim gözümde özellikle ani bir baskn yapmada çok büyük bir artı yönü olduguna inanıyorum

Hocam senin saldırı ve savunma anlayışın sadece saf güç üzerine ise eyvallah derim haklısın.Ancak saldırmanında savunmanında saf güç dışında bir sürü yolu var. Enel K.hakisi ile meyvesini kombine etmip menzilini katbe kat arttırdı.Haki ile kombine etmeyi söyleyeyim, K.haki bir tür duyma olayı değilmi, herşeyin bir ruhu var ve bu ruhlarında bir sesi bir titreşimi var.Bu sessizlik meyvesi ile kendi ruhumu ortamdan izole ederim bunu hakimle ve meyve olan hakimiyetimle arttırım, rakibe saldırırkende avantajıı sağlarım.Ben böyle düşünüyorum , seride ne basit diyebileceğin meyvelerin ne muhteşem kullanımları var.Bu meyveninde benim gözümde özellikle ani bir baskn yapmada çok büyük bir artı yönü olduguna inanıyorum
Gozlemci Hakiyle tamamen etkisiz hale gelir son derece zayif bir meyve

Benim aklımdaki 2 seçenek onlar zaten. Ya Kureha yada İvankov. Hatta İvankov ise Law onu MW de görüp gelmiş olabilir.
İvankov olması bana imkansız gibi geliyor.İvankov'un ne zaman hapse atıldığı belli değil.Bir de hormonlarla tedavi edilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.Ya Kureha'dır ya da Law Ope Ope no mi'yi bulup cerrahlık eğitimi aldığı için kendi kendini tedavi eder. :D

Bu arada telefonda konuşan Corazon muydu Dof mu?

Böyle FB'ye can kurban. Keşke bütün FB'ler böyle olsa. Law'n tayfaya gelmesini çok isterdim. Ayrıca Cora-san dediğinde ki yüz ifadesi çok iyiydi :D

Gozlemci Hakiyle tamamen etkisiz hale gelir son derece zayif bir meyve
Bende diyorumki madem sesslik duvarı yapabiliyosun o zman o duvara haki eklerim duvarın ses geçirmezliğini arttırrım, sonuçta k.haki neye eklenirse özünde onun güçünü arttırmıyor mu, öze ulaşmanı sağlamıyor mu.O zaman ses duvarına haki eklerim K.hakinin o duvarı geçmesini engellerim, herşeyin sesini kısabiliyosam ruhumunda sessizleştirebilrim.Şu ana kadar seride herşeye haki elenebidiği gördük ve neye eklendiyse onu özünde daha güçlü kıldı.

Demek istediğini anlıyorum, olabilir de. Ancak bu savunma noktasında güzel bir yetenek olurdu. Saldırı konusunda ne yapacaksın ?
Saldırı konusunda şöyle diyeyim.Rakibin senin hareketlerini görerek sana karşı savunma yapabilir ama şuan seride hep görüyoz ya aşırı derece gözlerin iyi olacak(oda bir noktadan sonra yetmiyor malum) yada K.Hakin olacak.Şöyle düşünürsek rakibe karşı saldırya geçiyorsun ve meyve+hakin kullanıp düşmenn senin üzerindeki k.hakisini minimuma indiryosun.Buda sana saldırıda darba vurma şansı kazanmanı sağlar.Ayrıca ani bir bakını düşün düşmanın dibine kadar sokulursun, kendini bir şekilde gizlersin uygun zamanda düşmana çullanırsın.

Sayıyı beğendim, on numara olmuş. Rosinante'nin iyi çıkacağını tahmin etmiştim, öylede çıktı. Law'a da üzüldükçe üzülüyorum arkadaş, nasıl bir acıdır bu, çocuk yaşta neler yaşamış. Bakalım nasıl iyleştirecek küçük kardeş Law'ı. Ayrıca Rosinante D. 'lerle ilgili daha fazla bilgi paylaşacak gibi ilerliyen sayılarda, hadi hayırlısı.

İvankov olması bana imkansız gibi geliyor.İvankov'un ne zaman hapse atıldığı belli değil.Bir de hormonlarla tedavi edilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.Ya Kureha'dır ya da Law Ope Ope no mi'yi bulup cerrahlık eğitimi aldığı için kendi kendini tedavi eder. :D

Bu arada telefonda konuşan Corazon muydu Dof mu?
Dragonun, İvankov ve Kuma ile beraber Goa Kindoma gelmesi 12 yıl öncesi. Şuanki hikayede 11 yıl arada pek fark yok yani.

Tamam dostum burda sıkıntı yok. Harry Potter' in pelerini gibi işlev görecek, düşmanının dibine kadar sokulacak sonra da bam güm indirecek diyorsun. Ama burda sorun, bu yetenekle kalbur üstü adamlara birşey yapamazsın. Bir amiralin dibine gel de vur bakem nolcak ? Dediğin gibi diyelim ki geldiğini hissetmedi ve darbe aldı. Ama bu darbe ne kadar etkili olabilir ? Ya da bunu 1-2-3 sefer yutan amiral ya da amiral ayarı adam 4. ye yutar mı ? Yutmayıp da yakalasa mucuk mucuk yapmaz mı :)

Senin dediğinden yola çıkarak bu meyvenin yapabileceği en iyi iş casusluktur bana göre. Onun dışında yüksek tahribat gücüne sahip diyebileceğimiz bir özelliği gözükmüyor.
Abi zaten tahribat 0 :D Benim saldırı ve savunmada iyi dediğim kısım anlattıgım kısımlar.Amiral örneğide biraz fazla oldu :D amiraldeki k.haki yi engelecek kadar haki lazım oda malum belli başlı adamlarda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık