Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hody Jonesa saf kötü denmez. İnsan ırkının Balık adamlara yaptıklarından sonra Nefret dolmuş biri. Birileri senin aileni öldürse yada onların yaşantısını mahvetse sende nefret dolarsın.
Insanlara karşı nefret duyuyor olabilir. Bu sadece bir etken. Kendi ırkından birilerini veya arkadaşını öldürürken gram duygu hissetmiyor. Senin dediğin Arlong'a uyuyor.

Luffynin Aokiji ile ilk karşılaşmasında söylediği gibi " Ha doğru onlar iyi kötü taraf biziz " Yani korsan adam çalar çırpar, altın için savaşır. Korsanların bilindik özelliği altın ve parayı çok sevmeleri onun için her şeyi yapabilmeleri.
Bellamy altını almak için Jayada adama saldırdı. Frankyde water 7 de Usopp pert etti para için ne var bunda . Bellamye bu yüzden tayfaya giremez diyorsanız Frankyi çıkarın önce tayfadan . Gerçi Usoppu pert ettiği için madalya bile verilecek adam .

Hody Jonesa saf kötü denmez. İnsan ırkının Balık adamlara yaptıklarından sonra Nefret dolmuş biri. Birileri senin aileni öldürse yada onların yaşantısını mahvetse sende nefret dolarsın.
Nedense ben bu forumda derdimi anlatamiyorum. Ben.diyorum ki Luffy'ler soz verdigi icin kavga etmek istemedikleri karsilik vermedikleri halde Bellamy ve tayfasinin bunlara vurmasi yuzunden uyuzum diyorum. Cok basit bir Turkce kullaniuorum neyini anlamiyorsunuz.

Mesele fanlik degil. Adam soz vermis kavga etmicem diye. Nasil sozunu bozup karsilik verseydi ki? Sadece onlari ornek gostermemin sebebi hasirsapkalar gibi kac iyi korsan tayfasi gosterildi? Sen bama ganimet icin baskasina dalmayan korsan tayfasi mi gordun dedin bem de evet dedim onlari gosterdim. Cunku onlar disinda oyle tayfa var mi bilmiuorum. Baska ornek olsa onlari gosterirdim. Kaido ya dalmak icin sebepleri var eninde sonunda dalacaklar. Adamin hayaline ulasmasi icin dalmasi lazim. Law'in pesinden gidiyor adam. Sonucta aptal bi karakter :D ortadi ne derse onu yapacak. Bunu PH'ta gorduk. Ama Luffy meydan okur da Kaido kavga istemiyorum derse ve Luffy yine de dalarsa ayni seyleri Luffy icin de derim.
Hayal dünyası derim. Seri de başka örnek veremiyorsan bu da demektir ki sadece tek bir istisna var. Ayrıca Luffy kavga etmeyecem diye bir şey dedi mi orada? Kavga etmeyeceğini Bellamy nerden bilsin? Sonuçta durduk yere dalacaklar değil mi Kaido'ya? Bütün yonkouları indirecem diyen adamın Bellamy'den farkı ne? Bir de lütfen son yazdıklarının gerçekleşebileceğine inanıyorsan diyecek başka da sözüm yok.

Hayal dünyası derim. Seri de başka örnek veremiyorsan bu da demektir ki sadece tek bir istisna var. Ayrıca Luffy kavga etmeyecem diye bir şey dedi mi orada? Kavga etmeyeceğini Bellamy nerden bilsin? Sonuçta durduk yere dalacaklar değil mi Kaido'ya? Bütün yonkouları indirecem diyen adamın Bellamy'den farkı ne? Bir de lütfen son yazdıklarının gerçekleşebileceğine inanıyorsan diyecek başka da sözüm yok.
Ben ornek verdim. Oyle olur ya da oolacak demedim. Sadece Luffy de ayni seyi yapsa ayni seyleri derdim diyorum. Ornek verdigimi anlamak cok mu zor. Bem Kaido oyle der mi dedim? Bak sen de diyorsun bir amac var ortada. Ama Bellamy sirf eglence olsun diye dalmadi mi bizimkilere? Onu soyle sen. Ve de sunu soyle Luffy gibi kac iyi korsan gosterildi bize? Yani yaptiklari gosterildi. Bir sey diyorsun bari altini doldur. Varsa Lufy gibi iyilik yapan kafasi iyilige calisan bir karakter goster ben de bileyim.

Ben ornek verdim. Oyle olur ya da oolacak demedim. Sadece Luffy de ayni seyi yapsa ayni seyleri derdim diyorum. Ornek verdigimi anlamak cok mu zor. Bem Kaido oyle der mi dedim? Bak sen de diyorsun bir amac var ortada. Ama Bellamy sirf eglence olsun diye dalmadi mi bizimkilere? Onu soyle sen. Ve de sunu soyle Luffy gibi kac iyi korsan gosterildi bize? Yani yaptiklari gosterildi. Bir sey diyorsun bari altini doldur. Varsa Lufy gibi iyilik yapan kafasi iyilige calisan bir karakter goster ben de bileyim.
İşte sende sadece luffye bakarak bütün korsanları yargılıyorsun bunu anlatmaya çalışıyorum ama neyse...

Hordy hariç hepsine katılıyorum.Arlong u anlarım o kadar kin ve nefret dolu olmasını çünkü gerçektende en büyük ayrımcılığı yaşamışlar.Hordy e gelince BAA dan bile çıkmadan abilerinden duyduklarıyla hem BA lardan hemde insanlardan intikam almaya çalışıyor.Yani yaptığı işin arkasında pek mantıklı bir açıklama yok..
Mantıklı sebeb bence Kan davaları hep böyle başlar. Ailesinden birini kaybeden kendi intikamının peşinden koşar. Çok hor görülmüşler öldürülmüşler. Yakalayıp pazarlarda satılıyorlar. Nami bile itiraf ediyor " Sabondy de gördüklerimden sonra Bana yapılanlar için Balık adamları suçlayamam diye

WB de gerçek korsan değil ki :D Adam aile kurmaya girmiş nasıl korsan kafası bu?

Adam kendisi itiraf ediyor nefretinin sebepsiz olduğunu.
Aynı adamda kendilerine yapılanlarıda anlatıyor. Hodynin tek kötü tarafı intikam hırsıyla nefretine yenik düşmesi.
Katillerin psikolojik sorunlarının temelinde daima çocukken yaşadıkları olayları unutamamalarıdır. Bunu intikama çeirmeleri felan fistan.

Insanlara karşı nefret duyuyor olabilir. Bu sadece bir etken. Kendi ırkından birilerini veya arkadaşını öldürürken gram duygu hissetmiyor. Senin dediğin Arlong'a uyuyor.
Adam nefret duygusuna intikam arzusuna yenik düşüyor. Yani özetle adam çocukluğundan beri bu ayrımcılığa bu hor görmeye öldürlemelerle büyümüş Nefret duyması Normal diyorum.

Ah Bellamy konu senin yüzünden nerelere geldi. :D

Neyse ben hala Usoop'un silah almasını isteyen biriyim. Fena mı olur eline ünlü tüfeklerden birini alsa. Gerçi ünlü tüfek yok seride ama özel ismi olan bir tek Auger'in var diye biliyorum.

İşte sende sadece luffye bakarak bütün korsanları yargılıyorsun bunu anlatmaya çalışıyorum ama neyse...
Yok hayir bak yine burda yanlis anlama var. Ben sadece Bellamy'ye uyuz oluyorum olanlardan yaptiklarindan dolayi o kadar. Oyle olacak olsa Mihawk'i ya da Smoker'i da sevmemem lazim Luffy'ye daldiklari icin. Benim uyuz oldugum tek nokta Jaya'da olanlar. Sirf zevk icin sebepsiz yere karsilik vermemesine ragmen bizimkilere vurmalari. Baska bir sebebim yok. Ama beni yanlis anladiginiz icin olay baska yerlere kaydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık