Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Jaya'da olanlardan, Luffy'lere ve adini hatirlamiyorum Norland'in torununa yaptiklari icin seref yoksunu dedim. Burda cogu kisi bu adami sevmiyorsa bunun sebebi Jaya'da olanlardir. Yoksa bana ne Dof'un pesinden gitmis hep. Ben bizim tayfaya yaptiklarina bakarim. Dof'a olan bagliligi umrumda degil.
Adam korsan ne bekliyorsun ki? Seri de ganimet için bir şey yapmayan korsan tayfası mı gördün? Bu arada luffygile hep bir şey yapanı şeref yoksunu olarak benimsiyorsan o zaman bu zamana kadar karşılaştıkları herkesi öyle görüyorsun demektir.

Adam korsan ne bekliyorsun ki? Seri de ganimet için bir şey yapmayan korsan tayfası mı gördün? Bu arada luffygile hep bir şey yapanı şeref yoksunu olarak benimsiyorsan o zaman bu zamana kadar karşılaştıkları herkesi öyle görüyorsun demektir.
Evet gordum. Hasirsapka tayfasinin ganimet icin oyle seyler yaptigini gormedim. Bem serefiyle adam gibi vs attiklarina ayni seyi demiyorum. Mesela bir Croco degil. Ben kapistilar diye oyle demiyorum. Adam sana vurmuyor ama sen adama, arkadaslarina vuruyorsun vs. O yuzden zitin Bellamy denen vatandasa.

BB haricinde.Mesela Akainu"da saf kötü karakter değil.WG"ye bağlı,inandığı değerleri savunmak için yaşıyor.Seride gördüğümüz tek katıksız kötü BB şimdilik.Dof"un geçmişini görmedik açıklanırsa ondada bir potansiyel var.

Evet gordum. Hasirsapka tayfasinin ganimet icin oyle seyler yaptigini gormedim. Bem serefiyle adam gibi vs attiklarina ayni seyi demiyorum. Mesela bir Croco degil. Ben kapistilar diye oyle demiyorum. Adam sana vurmuyor ama sen adama, arkadaslarina vuruyorsun vs. O yuzden zitin Bellamy denen vatandasa.
croco simdi kötü değilmi dahada güçlenmek için milyonlarca kişiyi öldürücekti bu adam crocoyu bende severim ancak adam kötümü kötü arkadaş

Arabast'a arcı bir daha oku o zaman. Croco'nun o zaman ne yaptıklarını tam olarak anlarsın. Aslında şu an dofy'nin yaptığı ile croco'nun yaptıkları arasında fazla bir fark yok. Korsan adam ne bekliyorsun diğer korsanlara tabiki çatacak İnsan Müzayedesinde Luffy de aynısını yaptı.

BB haricinde.Mesela Akainu"da saf kötü karakter değil.WG"ye bağlı,inandığı değerleri savunmak için yaşıyor.Seride gördüğümüz tek katıksız kötü BB şimdilik.Dof"un geçmişini görmedik açıklanırsa ondada bir potansiyel var.
Aynen bende Akainu'nun yanlış yaptığını düşünmüyorum. Adam inandıklarının gereğini yapıyor. Orada yenilseler belki denizciler çökme noktasına gelecekti. Ama sırf sevilen WB yüzünden millet kötülüyor.

Arabast'a arcı bir daha oku o zaman. Croco'nun o zaman ne yaptıklarını tam olarak anlarsın. Aslında şu an dofy'nin yaptığı ile croco'nun yaptıkları arasında fazla bir fark yok. Korsan adam ne bekliyorsun diğer korsanlara tabiki çatacak İnsan Müzayedesinde Luffy de aynısını yaptı.
Luffy durup dururken mi vurdu insanlara? Benim Croco ile karsilastirma yapmamin nedeni orda adam gibi bi vs oldu. Ama Bellamy Luffy'ler karsilik vermemesine ragmen serefsizliklerini yaptilar. Luffy'ler de korsan ama kac bolum gecti daha Luffy'nin durup dururken birine vurdugunu gormedim. İsin icinden oylece korsan sonucta deyip siyrilmak olmaz. Benim demek istedigim bu. Biri sana vurmuyorken sen adama daliyorsan durup dururken ben o durumda tabi ki seref yoksunu ifadesini kullanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık