Sylar
BU arcta gördüğümüz tüm bu oyuncaklar,cüceler,kolezyumdakiler hepsi Hasır Şapka Ordusunun bir parçası olacak bu Cavendish, Bartolomeo;bellamy gibi öne çıkanlarda tümen komutanı olacak. Böylece Luffy'de yonkou olacak bence.
Beğendiğini söylemedim bende.Beş para etmez biliyorum.Tayfada Usopp gibi bir adam varken sen Bartoyu beğenmiyorsun bunu diyorum.Usoppu begendimi nereden çıkardın? Şu seride Garp 1, Usopp 2. Ikisinin de ciğeri 5 para etmez.
BU arcta gördüğümüz tüm bu oyuncaklar,cüceler,kolezyumdakiler hepsi Hasır Şapka Ordusunun bir parçası olacak bu Cavendish, Bartolomeo;bellamy gibi öne çıkanlarda tümen komutanı olacak. Böylece Luffy'de yonkou olacak bence.
+1 Adam şeref yoksunu değil. 2 yıl önce karaktersizdi ama genede şeref yoksunu değildi. He birde biraz salak o kadar.Adam nerde şeref yoksunu kendisine ihanet etmesine rağmen dofy'nin peşinden gitti. Hasır şapkalardan kaç tanesi yapabilir bunu?
Adam direk niyetini söyledi. Şeref yoksunu dediğin BB gibileridir.+1 Adam şeref yoksunu değil. 2 yıl önce karaktersizdi ama genede şeref yoksunu değildi. He birde biraz salak o kadar.
Ben Jaya'da olanlardan, Luffy'lere ve adini hatirlamiyorum Norland'in torununa yaptiklari icin seref yoksunu dedim. Burda cogu kisi bu adami sevmiyorsa bunun sebebi Jaya'da olanlardir. Yoksa bana ne Dof'un pesinden gitmis hep. Ben bizim tayfaya yaptiklarina bakarim. Dof'a olan bagliligi umrumda degil.Adam nerde şeref yoksunu kendisine ihanet etmesine rağmen dofy'nin peşinden gitti. Hasır şapkalardan kaç tanesi yapabilir bunu?
Her şeyi Dof için yapıyor ama ben kabul edemiyorum nedense hani derler ya insan 7sinde neyse 70inde de odur diye. Bellamy Jaya'da neyse Dresrosa'da da oBellamy bayağı sadık biri.Luffy"e ve tayfaya bağlanırsa siz düşünün işte.Tayfa"nın diğer elemanlarından farkı yok.