Bölümden çok opening dikkatimi çekti. Çokta önemli değil ama yinede garipti.
Aynen yaa 20 dakikalik bolumun 15 dakikasina muzik koyuyolar uymuyo da illallah ettim yeter yaaaAnime içi müziklerde sahne uyumluluğu da gelmiş mi?
Mantıklı. Ama güzel oluyor ya One Piece sadece izleyenler için anime bile bir lutüf benceAynen. Artık G5 açtığında falan mı bakarım bi daha bilmiyorum. Can sıkıntısı seviyeme de bağlı biraz
Değişen bir şey yok yani. Beklemeye devam öyleyseAynen yaa 20 dakikalik bolumun 15 dakikasina muzik koyuyolar uymuyo da illallah ettim yeter yaaa
Su resim var ama kesin bilgi degilZunisha animede çok büyük gösterilmiş. Normalde de böyle mi acaba? O bir ara tırmanırken verdiği ölçek vardı aşırı büyük. Yani bu Pica'nın kaç katı büyüklüktedir? Hiç bununla alakalı bir bilgi var mı?
Anladım sağolasın. Keşke seride büyüklüğünü az çok kavrayabildiğimiz Pica ile filan kıyasını yapabilseydik.
Carrot'un sesi mi, her şeyi çok iyi olmuş. Umarım Nami-Robin gibi sonradan mutasyona uğramaz.Aynen bazı sahneler Skypiea havasındaydı. En azından Zou arcını bu kalitede devam ettirseler çok güzel olur.
Ayrıca Carrot'ın sesini çok beğendim.
Vasifsizmiş Jack birak sende arkadaşlar gibi de ben savunurum adamiLaw'ın olduğu yerde lider Zoro
Zunisha'nın büyüklüğüne her şahit oluşumda, ''Jack sen nasıl bir hayvansın'' diyorum. Adamda çok sağlam dayanıklılık var gerçekten.
Sadece Zoro ve Sanji dalıyordu. Luffy ise Kaido'ya dalıyordu. Sanırım yani. :/Vasifsizmiş Jack birak sende arkadaşlar gibi de ben savunurum adami
1 Milyarlik adam Vasifsiz olur. Amiral Fuji Vasifsiz olur. Çok objektifiz nazar değmesin
Cidden Hayvan ama bilinç hala yerinde. Adami Kaido vssine yetiştirseler bari. Opening de yanliş görmüyorsam Luffy,Zoro,Sanji beraber daliyorlar Jacke.