Aynen bazı sahneler Skypiea havasındaydı. En azından Zou arcını bu kalitede devam ettirseler çok güzel olur.Ama gerekten eski Op tadı vardı bu bölümde. Siz yakalamadınız mı? Sanki Skype arc girişi gibiydi.
Ayrıca Carrot'ın sesini çok beğendim.
Aynen bazı sahneler Skypiea havasındaydı. En azından Zou arcını bu kalitede devam ettirseler çok güzel olur.Ama gerekten eski Op tadı vardı bu bölümde. Siz yakalamadınız mı? Sanki Skype arc girişi gibiydi.
Nedense bundan sonra sapıtılmayacağına dair bir his var içimde ama muhtemelen yanılıyorumdur.Filler girdi ya arada çizimlere özenmişler.Bi kaç hafta'ya gene sapıtırlar
Skypiea yorumunu bence çok başarılı.Zou arcı kalitesi bence harika olmuş ya çizimler grafikler havayı katabilmişler.Aynen bazı sahneler Skypiea havasındaydı. En azından Zou arcını bu kalitede devam ettirseler çok güzel olur.
Ayrıca Carrot'ın sesini çok beğendim.
Manga okuyanlar için animenin havası biraz daha düşüyor ya :/ Mangada seri seri ilerliyolar gerçekten çok yavaş.Yeni opening ve intro denmiş hemen damladım. One Piece introlarını çok seviyorum niyeyse Yalnız açılış müziklerinin eski güzelliğini bulamıyorum artık diğer bir sürü şey gibi o da kayboldu.
Çizimler gerçekten Dressrosa'ya göre bayağı düzelmiş. Ama anime izlenmez be arkadaş, bu kadar yavaş olay akışı mı olur?!
Aynen. Artık G5 açtığında falan mı bakarım bi daha bilmiyorum. Can sıkıntısı seviyeme de bağlı birazManga okuyanlar için animenin havası biraz daha düşüyor ya :/ Mangada seri seri ilerliyolar gerçekten çok yavaş.