Beklentilerini minimuma indirgemiş biri olarak yorumum, bölüm fena değildi fakat bazı endişeler içine girdim. Oda bu arcta birçok soru işareti biriktirdi. Bugün enazından Corazonu adam akıllı görürüz diye bir motivasyonla 4sınavı atlattım ve sonuç: daha fazla soru işareti..
Geçen bölümlerden akılda soru işareti bırakan olaylar;
CORAZON?- FBlere girilmesini isterdim açıkcası..
SANJİGiLLERİN DURUMU?- Göreceğimizi sanmıyordum zaten ama insan yinede bekliyor ediyor işte
CP0?- Oda buharlaşıp uçtular tarzı absürt bir açıklama getirse bu noktadan sonra gerçekten şaşırmayacam.
ZOROvsPİKA?- Bir iki sahne gösterilse fenamı olurdu soruyorum sana Oda?
KANJURO?- Bu adamın akıbeti ne oldu hiçbir fikir yürütemiyorum.
BURGESS?- Güldüğünü gördük başka birşey görmedik. Yanlız BB korsanlarıda olaya dahil olursa bu arc bir sene daha sürer garanti.
Bu konuların birine bile dokunmadan sen kalk sevgili okuyucularını daha fazla soru işaretleriyle yanlız bırak..
SABOvsFUJİ? - bekliyorduk girişi gördük gelişme ve sonucu önümüzdeki sene görebilirsek ne mutlu!
FRANKYvsSENIOR PINK? - ne gereği var?
KYROSS? - Diamante ile kapışacak büyük ihtimallede ne zaman olur hiç belli değil..
ANAHTARIN GELİŞİ?
Görüldüğü üzere bu arc için muallakta olan bir yığın konu var. Oda resmen bir soru işareti havuzu oluşturuyor.
Yegane korkum şudur ki, bu tarz bir soru işareti havuzu oluşturarak ilerleyen Kishimoto'nun Naruto serisini nasıl bir şekilde batırdığına çoğunluğumuz şahidiz. Aynı hataya Oda-sensei'nin düşmesini asla istemem açıkcası. Hele ki bu güzel arkda. Sonuçta güzelim seriden soğumak hiç istemem ama böyle devam ederse bir yerlerde sıvayacağı kesin. Çoğunluğun aksine aslında Oda-sensei'nin ayrıntılarla birlikte senaryoya kattığı derinliği çok sevmeme rağmen, üstteki saydıklarımdan birkaç tanesinin bir sonuca bağlanması gerektiğinin kanaatindeyim artık..