Sayfa atabilir misin? Ben sadece cora-san kısmını hatırlıyorum. Ki o da daha animede gelmemiş bir bölümde var.Corazan olarak söylendi mangada
Sayfa atabilir misin? Ben sadece cora-san kısmını hatırlıyorum. Ki o da daha animede gelmemiş bir bölümde var.Corazan olarak söylendi mangada
http://mangayurdu.com/One_Piece/749/15Sayfa atabilir misin? Ben sadece cora-san kısmını hatırlıyorum. Ki o da daha animede gelmemiş bir bölümde var.
Animede 642. bölüm mangada 712. bölüme denk geliyor. Yani 37 bölüm önce mangada çıkmadığı halde animede spoiler geçmişler. Onu da geçtim, daha 2 hafta önce mangada öğrendiğimiz bilgiyi animede 6 hafta önce vermişler. Yoksa attığınız linkten haberim var. Bu yüzden soruyorum acaba kaçırdığım yer mi var diye.
Var, ama senden kaynaklanan bir durum değil. Scan'le alakalı.Animede 642. bölüm mangada 712. bölüme denk geliyor. Yani 37 bölüm önce mangada çıkmadığı halde animede spoiler geçmişler. Onu da geçtim, daha 2 hafta önce mangada öğrendiğimiz bilgiyi animede 6 hafta önce vermişler. Yoksa attığınız linkten haberim var. Bu yüzden soruyorum acaba kaçırdığım yer mi var diye.
evet biliyorum 703. bölümden beri günceldeyim sadece 1 kere 4 sayı veridğini gördüm ondada 3 hafta ara verdiSen öyle san
Ayda bir banko ara veriliyor
Bu galiba Oda'nın bir çeşit hastalığı olduğu için
Oda muhtemelen senaryoyu daha iyi yapabilme hastalığı geçiriyor.Ara verdikçe hastalık kendini yeniliyor.Sen öyle san
Ayda bir banko ara veriliyor
Bu galiba Oda'nın bir çeşit hastalığı olduğu için