Ben o anlamı çıkarmadım. En güçlü olsa, "Most Powerful Executive" falan yazardı. Fakat normal unvanını yazmışlar. Wikia'da da aynısı geçilmiş.Nasıl yani? İki sitede yanlış çevirdi mi diyorsun başlığı?
Ben o anlamı çıkarmadım. En güçlü olsa, "Most Powerful Executive" falan yazardı. Fakat normal unvanını yazmışlar. Wikia'da da aynısı geçilmiş.Nasıl yani? İki sitede yanlış çevirdi mi diyorsun başlığı?
Baş yönetici ile üst yönetici arasında nasıl fark var Ferit ? Baş en tepedeki olduğunu göstermez mi zaten ?Nasıl yani? İki sitede yanlış çevirdi mi diyorsun başlığı?
Diamante dokunduğu anda, o koca kütle bayrak gibi sallanmaya başlar.Benim bildiği kadarıyla Pica'nın vücudu büyümedi,kayaları kullandı. Asıl vücudu o koca şeklin her yerinde olabilir böylece ona zarar vermek daha zor olmaz mı?
Trebol'de atıyorum bacaklarını yapıştırıp olduğu yere sabitleyebilir.Bu üç adam birbirini yenebilecek güçte adamlar bence.Diamante dokunduğu anda, o koca kütle bayrak gibi sallanmaya başlar.
Baktım Sugar tanıtılırken "Special Executive" diye çevrilmiş, Diamante tanıtılırken "Chief Executive" diye çevrilmiş. Açıkça aralarındaki muhabbetten belli ki en çok saygı duyulan karaktelerden biri ben yanlış bir çeviri veya sallamasyon isimlendirme olduğunu düşünmüyorum.Ben o anlamı çıkarmadım. En güçlü olsa, "Most Powerful Executive" falan yazardı. Fakat normal unvanını yazmışlar. Wikia'da da aynısı geçilmiş.
Anlamadım ne demek istedin.Baş yönetici ile üst yönetici arasında nasıl fark var Ferit ? Baş en tepedeki olduğunu göstermez mi zaten ?
Diamante tanıtılırken baş yönetici yazıyordu şimdi üst yönetici yazıyor fark yok diyorum ama sen farklı bir şeyden bahsediyorsun sanırım.Baktım Sugar tanıtılırken "Special Executive" diye çevrilmiş, Diamante tanıtılırken "Chief Executive" diye çevrilmiş. Açıkça aralarındaki muhabbetten belli ki en çok saygı duyulan karaktelerden biri ben yanlış bir çeviri veya sallamasyon isimlendirme olduğunu düşünmüyorum.
Anlamadım ne demek istedin.
Türkçe okuyorsanız tartışmayalım bilmiyorum nasıl çevrildi size.Diamante tanıtılırken baş yönetici yazıyordu şimdi üst yönetici yazıyor fark yok diyorum ama sen farklı bir şeyden bahsediyorsun sanırım.
Bence sırf bu yüzden fena dayak yicekBen bu Pica'yı sevdim ya digerleri biraz pısırıktı bu luffy,zoro,amiral tınlamıyor hepsine yeterim ben diyor artislikte üstüne yok.