Anime saçmalığı işte, görmezden gel. Öyle bir sahne yoktu normalde. Sözde kafa atıp koca amiralin dengesini bozuyor. :S Öyle bir sahneyi hiç eklemeseler daha iyi olurdu.Luffy, yerçekimi saldırısından yere kafa atarak mı kurtuldu? Nasıl oluyor ?
Anime saçmalığı işte, görmezden gel. Öyle bir sahne yoktu normalde. Sözde kafa atıp koca amiralin dengesini bozuyor. :S Öyle bir sahneyi hiç eklemeseler daha iyi olurdu.Luffy, yerçekimi saldırısından yere kafa atarak mı kurtuldu? Nasıl oluyor ?
Allah'ım bu gözler neler görüyorLuffy alır Fujiyi teke tekte.
Law D. deyince Sengoku kalpten gidecek sandım. Hain Roci'de bilmez dedi, Sengoku'da var bir şey.Hahaha aynen.
Kucaktan kucağa taşınması gerekir yine ama er geç alır.
Bu arada Sengoku seni pataklayıp götürürdüm diyor Law'a mangada aynı mıydı hatırlayamadım.
Boşuna mı 2 yıl eğitim aldı kardeşim , fujitorayı yenemeyecekse grandlineye geri dönsün.Allah'ım bu gözler neler görüyor
Roci D. mevzusunun iç yüzünü bilmiyor yalan yanlış bilgilere sahip demek istedi bence.Tabii kendisi çok şey biliyor ama söylemiyor.Law D. deyince Sengoku kalpten gidecek sandım. Hain Roci'de bilmez dedi, Sengoku'da var bir şey.
Bu sekilde diyor.Hahaha aynen.
Kucaktan kucağa taşınması gerekir yine ama er geç alır.
Bu arada Sengoku seni pataklayıp götürürdüm diyor Law'a mangada aynı mıydı hatırlayamadım.
Bu sekilde diyor.
Ciddi misin değil misin hala emin değilimBoşuna mı 2 yıl eğitim aldı kardeşim , fujitorayı yenemeyecekse grandlineye geri dönsün.
daha bir çizik bile atamadı fujitoraCiddi misin değil misin hala emin değilim