Kan alır şırıngayla Luffy. Herkes eskisi gibi olacağını sanıyor.:SLuffy G4 ile zorlar bunu luffy'i yide çok boş gördünüz ha sizce korsanlar kralı olmayı bıraksın o zmn
Kan alır şırıngayla Luffy. Herkes eskisi gibi olacağını sanıyor.:SLuffy G4 ile zorlar bunu luffy'i yide çok boş gördünüz ha sizce korsanlar kralı olmayı bıraksın o zmn
Seri sonlarına doğru kan alır doğru ama 2 kişi dofu yendıler perti çıktı.Fujiyle kafa kafaya şimdilik imkanı yok.Kan alır şırıngayla Luffy. Herkes eskisi gibi olacağını sanıyor.:S
Seri sonuna ne kaldı hikaye açısından? Şu an o seviyede zaten. Dof olayınıda bence doğru yorumlamıyorsun. Ben daha farklı bakıyorum olaya.Seri sonlarına doğru kan alır doğru ama 2 kişi dofu yendıler perti çıktı.Fujiyle kafa kafaya şimdilik imkanı yok.
İnanki luffy i gömme amacında değilim ama o işler öyle olmuyor.Luffy şu an amiral alamaz.Bu dövüşemez anlamına gelmesin eskisi gibi çaresiz değil karşısına alıp dövüşebilir ama sonuç değişmezSeri sonuna ne kaldı hikaye açısından? Şu an o seviyede zaten. Dof olayınıda bence doğru yorumlamıyorsun. Ben daha farklı bakıyorum olaya.
Yalnız ben onu Luffy için değil genel olarak söyledim. :/ Bahsettiğim yukarı doğru çekimi karakterlere yapabilse bırak Luffy'yi, Shanks veya Kaido gibi adamların bile şansı olmazdı. Öyle bir güç bu.@Raiden'in dediği muhabbet işte. Meyvelerin gücü kısılmamış olsa Op evreninde Luffy'nin kral olmasının imkanı yok Kılıfına uyduruyor işte Oda
Poundman nın sürekliliği olsa bu dedikleriniz olur da Veli işte luffy nin kapasite yetmiyor devamlılığa amiral alamaz.Ki Dofta araya girmese kimse gidiciydi.Amiralle dövüşürken kimse sana dur dinlen demezFuji bi KKG yese Barto'dan beter Luffy fanı olacakta mangaka izin vermiyor :S :/ :I
Fuji nefreti için nedenim yok yahu, ben Luffy'nin bundan güçlü olduğunu düşünüyorum sadece. Luffy'nin yeri geldi mi hakkını veriyoruz işte.
O değilde bu bölümde Luffy vs kılıç ustaları nasıl dövüşür olayının altı dolduruldu, kılıçları koka ile gayet rahat karşıladı ve hiç çizik bile almadı. @Alpamis Ne diyorsun bu işe, artık bunu örnek ver gitsin.
Neyse hocam görürüz zaten ileride. Bakalım neler olacak.İnanki luffy i gömme amacında değilim ama o işler öyle olmuyor.Luffy şu an amiral alamaz.Bu dövüşemez anlamına gelmesin eskisi gibi çaresiz değil karşısına alıp dövüşebilir ama sonuç değişmez