Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Violet geldiğinde Sanji bütün gün yavşama modunda dolaşır. Belli bir süre sonra bu hali bizi sıkar gibime geliyor. O yüzden Violet'in gelmemesi taraftarıyım bu aralar. :p

Söyleyeceğim tek bir şey var. Tayfada bir gözcü yok. Violet'in meyvesi de malum. Ülke normale dönünce Violet'e ihtiyaç kalmayacak tayfaya katılması içinde etken çok, sonuç belli.

Violet geldiğinde Sanji bütün gün yavşama modunda dolaşır. Belli bir süre sonra bu hali bizi sıkar gibime geliyor. O yüzden Violet'in gelmemesi taraftarıyım bu aralar. :p
Sanji o moddan hiç çıkmıyor ki zaten. O Momo adisini şımarttıkları için, Nami ve Robin de üstünü başını yırtsın artık..:D Mr Prens geri döndü...

Monkey :D Luffy

Violet yenini kaptanını bir türlü çözemedi salda şu çocuğu bir yıksın ortalığı yeter da beklemekten biz stres olduk
Usop inşallah tayfayı komple unutmuştur east blue ya kadar kaçar

Zoro'dan şiş şişsonşsdfgn saldırısıyla fabrikayla beraber Picayı kesmesini bekliyorum. Law'ın gocaman room ile adayı bölmesinden sonra Zoro'da en aşağı 2-3 semti bölmesi gerek.
Asura tatsumaki bekliyorum ben zoro'dan :D. Picanın bütün uzantılarını kesebilir bence böylelikle...

Usopp'a nedense kızgın değilim.İlk kez chopperi bırakıp kaçmaya çalıştığında garipsemiştim.Sonradan alıştım.Gelip günü kurtaracaktır.Yüklenmeyin bu kadar adama.Yazıktır : )

jporta

dofta khaki olmaması beni şaşırtmaz. rayleightin dediği gibi insanlar genelde birinde güçlenmeyi tercih ediyorlar. Adamda kral hakisi var b.haki var. Yanında violet gibi biri vardı k.hakiyle niye uğraşsın?
Bence ilerde tayfanın öteki üyelerinde de haki çıkacaktır ama tek tip olarak. luffy 3 zoro-sanji 2 tipte ustalaşır . ötekileri de tek tip haki geliştirirler. tahminim chopper-brook-franky b.haki, nami-usopp-robin k.haki
frankynin strong rightta ya da heavy pointteki chopperde armanent görmek baya karizma olurdu.

Picayı nedense Zoroya rakip olarak görmüyorum. Tamam duvarları abzorbe ediyor kontrol edebiliyor filan ama zoro duvar filan dinlemez ki. Kolayca duvar salatası yapar. Büyük vücutlu olması da avantaj değil belki dezavantaj saldırıya açık hale getiriyor kişiyi.
Zoroya rakip olacak kişi yüksek hızlı ve kılıcı olan bilirisi olmalı.
Bence bu arcda da zoroyu gerçek gücüyle göremeyecez. Anca samuray arcda görürüz diyorum. :artiz:

Picayı nedense Zoroya rakip olarak görmüyorum. Tamam duvarları abzorbe ediyor kontrol edebiliyor filan ama zoro duvar filan dinlemez ki. Kolayca duvar salatası yapar. Büyük vücutlu olması da avantaj değil belki dezavantaj saldırıya açık hale getiriyor kişiyi.
Zoroya rakip olacak kişi yüksek hızlı ve kılıcı olan bilirisi olmalı.
Bence bu arcda da zoroyu gerçek gücüyle göremeyecez. Anca samuray arcda görürüz diyorum. :artiz:
iyide orjinal bedeni duvarlar arasında gizliyken hasar almıycaktır zoronun üstüne sürekli kayalar taşlar gelicek nereye kadar kesicekki sonuçta oda insan ha gözlem hakisiyle yerini saptayabilirse birşekilde yolunu bulup kesebilir ama genede kayaları bitarafa bırakırsak fiziksel olarakta saglam bir adama benziyor pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık