Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
law ile violet ne alaka nerden çıkardın bunu ?

violetin gücü ile öğrenebileceğinden bahsediyor orda dof. akıl okuma falan bi ilişkisi falan yokki
sanjinin o hatun :D
Baby 5 ile Violet'i karıştırdı sanırım arkadaş.

Zoro zorlanıcak gibi yani herkesin beklediği gibi dograyıp gecemeyecek.
Luffy bi bölüm daha beklemez gelecek sayıda gosterirse Oda giderini yapar luffy.
Franky yöneticileri ya atlatmis yada alt etmis ama baya hirpalanmis o yuzden benden bu kadar dedi. ama son ana kadar bastille le kapisir onu da dusurup oyle duser diye dusunuyorum.
Son olarak ta Robin bile kendini tehlikeye atıp sugar a saldırıyor ama uzaktan olunca sugar anlasma yapamadi bence orda bi kapı bıraktı Oda.
Oda herkesin taşladığı usopp u kurtarmak icin umutları ona bağladı. geri dönecek sugarı alacak ama Oda burda sıvadı iyice. Artık ne yaparsa yapsın kimseye sevdiremez usopp u.
Bizim oyuncak asker, Kyros gibi devam eder. İstediği yapar, istediği gibi hareket eder ama yine de unutuldu.

Reversi

law ile violet ne alaka nerden çıkardın bunu ?

violetin gücü ile öğrenebileceğinden bahsediyor orda dof. akıl okuma falan bi ilişkisi falan yokki
sanjinin o hatun :D
Dof'un dediklerinden güç kısmını da biliyorum.:D ama bak sanji alamaz o hatunu görürsün birkaç chapter sonra olayı açıklar oda ...sadece içgüdü...

biz simdi hepimiz anti usopp olduk ya kesin su oda birseyler yapacak ve bircogumuz usopp fani olacagiz adam diyecegiz... ama zor.

usopp tek başına olsaydı veya yanında sadece robin olsaydı ve sugar'ın meyvesinin etkisiyle robin'i unutmuş olsa, öyle kaçsa tamam derim. ama şuanda robin'i unuttu ama orada yatan cüceler var. kaçıyor bi de utanmadan hikayenizi anlatcam diyor :mad: geri dönüp isterse sugar ve trevol'e tek atsa da benim için bitmiştir. şu bölüme kadar da usopp'a bi kelime etmiş değilim

Dof'un dediklerinden güç kısmını da biliyorum.:D ama bak sanji alamaz o hatunu görürsün birkaç chapter sonra olayı açıklar oda ...sadece içgüdü...
yokya sanmam on yıl önce geldi dof buraya o zaman law yeni ayrılmıştı korsan olmak için diye biliyorum ben violeti bile tanımıyordur ya o :D

genel hatlarıyla ben de bir yorum yapıyım bari.

-ilk olarak zoroyla başlayalım. luffy zoro için hakisi var diyince dedim bu pica o zaman kesin logiadır diye, ama çevirmenin yaptığı bir kelime oyunuymuş meğersem. neyse yön duygusu zayıf olan birinin k.haki de master olması beklenemez heralde :) zoronun gerçek bedeni bulması biraz zaman alacaktır, bulunca da işini kısa sürede halledecektir.
-viola ablam da pek bir endişeli ya, bıraksana luffy gömsün yere işte dikenli adamı tek hamlede. zoro için endişelenebilir ama normal.
-kinemonun dof taklidi çok iyiydi belki bu şekilde büyük faydaları dokunabilir.
-doflamingo reyisin ya k.hakisi beklenenden çok zayıf ya da oda genel sıvamalarından birini yapıyo orda. ama genel olarak olayların farkına varmış gibi görünüyor.
-kyros abimiz de baldızıyla kayınpederini 10 yıl sonra ilk defa görüyor anlaşılan, ya da sadece kayınpederi de olabilir tam anlamadım. eğer kısa sürede insan olursa dofa ilk hamleyi kesin o yapacak gibi duruyor.
-franky adamın dibisin lan. yazacak bişey yok sana.
-robin abla napıyosun sen ya, küçücük çocuk, çıkarmışsın ellerini boynunu kıracağına üzümü yedirmeye çalışıyosun, sonrada oyuncağa dönüştün olmadı bu. ya da burda odaya kızmalıyız, abicim niye herşeyi zora sokuyosun sen, tamam sugarın inmesi dönüm noktası olabilir ama böyle şeylerle uzatmamalı. usoppa da kızmıyorum artık adamın karakteri bu, robini de hatırlamadığından kaçması çok normal görünüyo söz konusu usopp olunca. ama bir şey olacağı kesin ve usopp geri dönecek görevini yerine getirecek, yapmazsa ölsün zaten.

-son bişey söylemek istiyorum, ne viola ne de rebecca baby 5 gelsin bizim tayfaya, karakteriyle renk katacaktır :D

usoppun korkak olduğu zaten belli usoppun savaşı başkalarıyla değil kendi korkaklığıyla zaten bunun üstesinden gelmesi zoronun mihawkı yenmesi gibi bir olay tayfa için en başından beri böyleydi bu

Zoro gerekirse tüm Sarayı parçalar.Gerekirse tüm adayı keser.Pica'yı gene yener.Zoro onun adı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık