Luffy G4 ile vursa Kaido'u sızlatır.Bence zou kısmı çok güzel yapılmış. Bir an kendimi strong world izliyor sandım. Ayrıca Luffg g4 ile kaidouya vursa sızlatır diyenler özellikle izlesin
Luffy G4 ile vursa Kaido'u sızlatır.Bence zou kısmı çok güzel yapılmış. Bir an kendimi strong world izliyor sandım. Ayrıca Luffg g4 ile kaidouya vursa sızlatır diyenler özellikle izlesin
Aynen. G4 kadar boş beleş bi teknik yok. Gücünü bilmrm kaç kat katlasa da boş bulduğu Kaidou'ya vursa anca gıdıklar.Bence zou kısmı çok güzel yapılmış. Bir an kendimi strong world izliyor sandım. Ayrıca Luffg g4 ile kaidouya vursa sızlatır diyenler özellikle izlesin
İzlemeden çok iyi dedim pişmanımMangada olmayan şeyleri dikkate mi alıyoruz hayırdır?
Kidd 1000 defa karşılaşsa korkmaz kimseden o karakterde biri değil. Korksa zaten bu işlere girmez.
Ayrıca çok iyi veren arkadaşlar. Zevksizsiniz!!!! 5 sene önce yapılsa bu sahne 100000000000 kat daha epik olurdu. Toei gene işin içine etmiş.
Ne alaka?Bence zou kısmı çok güzel yapılmış. Bir an kendimi strong world izliyor sandım. Ayrıca Luffg g4 ile kaidouya vursa sızlatır diyenler özellikle izlesin
Haydaaaaaaaaaaa. Üzdün.Aynen. G4 kadar boş beleş bi teknik yok. Gücünü bilmrm kaç kat katlasa da boş bulduğu Kaidou'ya vursa anca gıdıklar.
Yürütürler abihayır adamı iki bacaklı çizmişler baştan bu sahneyi izle sekerek yürümesi gerekirken normal bir insan gibi yürüyor.
Bğenmediğin, eksi yönlerini söylesene bölümün. Cidden merak ettin henüz izlemedim ben.Mangada olmayan şeyleri dikkate mi alıyoruz hayırdır?
Kidd 1000 defa karşılaşsa korkmaz kimseden o karakterde biri değil. Korksa zaten bu işlere girmez.
Ayrıca çok iyi veren arkadaşlar. Zevksizsiniz!!!! 5 sene önce yapılsa bu sahne 100000000000 kat daha epik olurdu. Toei gene işin içine etmiş.
Müzikler tırt.Bğenmediğin, eksi yönlerini söylesene bölümün. Cidden merak ettin henüz izlemedim ben.