hayır adamı iki bacaklı çizmişler baştan bu sahneyi izle sekerek yürümesi gerekirken normal bir insan gibi yürüyor.Gözüm Toe'nin kötü çizime o kadar alışmış ki iyi görünüyor. Reiz geldi bu bölüm izlenir
hayır adamı iki bacaklı çizmişler baştan bu sahneyi izle sekerek yürümesi gerekirken normal bir insan gibi yürüyor.Gözüm Toe'nin kötü çizime o kadar alışmış ki iyi görünüyor. Reiz geldi bu bölüm izlenir
He ya oda benim dikkatimi cekti dedim acaba adama bacak nakli mi yaptilar bence sirket ilgisini vermiyo one piece'e adam akilli takip etmiyolar seriyi ondan bu hatalar cikiyohayır adamı iki bacaklı çizmişler baştan bu sahneyi izle sekerek yürümesi gerekirken normal bir insan gibi yürüyor.
Çaldım. Helal et
Mangada olmayan şeyleri dikkate mi alıyoruz hayırdır?Nerden bakarsam bakayım hiç yenilecekmiş gibi durmuyor Eğer bir zaman atlaması ya da araya 1 power up girmezse bu adamı bizimkilerin alması mümkün değil. Kidd'in haline bir bakın. Yonkou almayı planlayan adam Kaido'nun heybetiyle vidalarını dökecekti yere Hele Hawkins'e ne demeli ? İki yıl öncesinde bile Kizaru'yu görüp istifini bozmayan, soğukkanlılığını kaybetmeyen adam, iki yıl sonrasında kat kat güçlenmiş olmasına rağmen soğuk terler döküyor Amirallerle Yonkoular arasındaki onlarca farktan biri daha gözler önünde