O sesin sahibi ölü ama.Videoda momoya uzanan el Kaidou'ya aitse, ses shenlongun
Hiç haber de yok seiyu ile ilgili araştırma yaptım ama.
@hdbfresh
Bir bilgi var mı?
O sesin sahibi ölü ama.Videoda momoya uzanan el Kaidou'ya aitse, ses shenlongun
Ses Kaido'nun sesidir çok büyük ihtimal. Momo'nun uçmaktan nefret etmesi de Kaido'nun ejdarha zoanı kullandığını gösteriyor bence.
Kaido Ejderha Zoan'ı yemişse Ejderhalardan soğurum. O cüssesiyle gitsin Ayı yesin öküz yesin ama Ejderha yemesin.Ses Kaido'nun sesidir çok büyük ihtimal. Momo'nun uçmaktan nefret etmesi de Kaido'nun ejdarha zoanı kullandığını gösteriyor bence.
Amca ölmüş 2013 te. E bu video ne kadar eski ki?O sesin sahibi ölü ama.
@hdbfresh
Bir bilgi var mı?
Niye yaa? Bence heybetli bir ejderha zoanı görsek fena olmaz. Adamın sağ kolunda bile antik zoan var. Kaido'da bence daha iyi bir antik zoan vardır. Uçan en güçlü varlık ise ejdarha olması mantıklı zaten.Kaido Ejderha Zoan'ı yemişse Ejderhalardan soğurum. O cüssesiyle gitsin Ayı yesin öküz yesin ama Ejderha yemesin.
Alakayı kuramadım. Saçma olur bence. :/Ses Kaido'nun sesidir çok büyük ihtimal. Momo'nun uçmaktan nefret etmesi de Kaido'nun ejdarha zoanı kullandığını gösteriyor bence.
Dresrosa öncesi Punk Hazard sonrasıydı. 1 yıldır Dressrosa'dayız. Demek ki başkasıymış. :/Amca ölmüş 2013 te. E bu video ne kadar eski ki?
Allah allah ses aynı ama bilemedim şimdi. Herifi dört ayrı kişi seslendirmiş. Emin olduğum ise ikisini gömmüşAlakayı kuramadım. Saçma olur bence. :/
Dresrosa öncesi Punk Hazard sonrasıydı. 1 yıldır Dressrosa'dayız. Demek ki başkasıymış. :/
Demek istediğim estetik iyi olmaz. Bak Marco'ya kanat nasıl duruyor gayet karizmatik ve hoş.Niye yaa? Bence heybetli bir ejderha zoanı görsek fena olmaz. Adamın sağ kolunda bile antik zoan var. Kaido'da bence daha iyi bir antik zoan vardır. Uçan en güçlü varlık ise ejdarha olması mantıklı zaten.
Aynştaynlık yapma la, anladın işte neyi kastettiğimi. :SHava itmiyor mu zaten :S Dünya da elipsoid değil düz.
Henüz açıklanmadı. Hafta içinde açıklanır diye düşünüyorum. Hatta resmi site haber güncellemelerini pazartesi yapıyor yarın bile bir ihtimal olabilir.O sesin sahibi ölü ama.
@hdbfresh
Bir bilgi var mı?