Luffy'nin soytarılıkları olmasa ağlayacaktım
Harbi duygulandım. Luffy yüzünden güldüm yani napiyim.Luffy'nin soytarılıkları olmasa ağlayacaktım
Millet orda acı çekiyor sen gül zalimin kızı :/Harbi duygulandım. Luffy yüzünden güldüm yani napiyim.
Luffy nin hareketleri yüzünden napayım .Millet orda acı çekiyor sen gül zalimin kızı :/
Kabul etmen hoş tabiLuffy nin hareketleri yüzünden napayım .
Sen gerçekten Sabo'ya inandın mı? Kimin yanında yetiştiğine bir bak, Dragon'dan her türlü psikolojik analizi öğrenmiş. Milletin duymak istediklerini söyledi, Luffy'yi kandırdı ve meyveyi kaptı. Üstüne birde Ace'in laflarını çaldı.Harbi duygulandım. Luffy yüzünden güldüm yani napiyim.
sabo iyidir yapmaz oyle seySen gerçekten Sabo'ya inandın mı? Kimin yanında yetiştiğine bir bak, Dragon'dan her türlü psikolojik analizi öğrenmiş. Milletin duymak istediklerini söyledi, Luffy'yi kandırdı ve meyveyi kaptı. Üstüne birde Ace'in laflarını çaldı.
Sabodan umutluyum yav Ace gibi bir mallık yapmaz. Dragon klasik fikir adamı kapmıştır ondan bir kaç kelam..Sen gerçekten Sabo'ya inandın mı? Kimin yanında yetiştiğine bir bak, Dragon'dan her türlü psikolojik analizi öğrenmiş. Milletin duymak istediklerini söyledi, Luffy'yi kandırdı ve meyveyi kaptı. Üstüne birde Ace'in laflarını çaldı.