Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 737: İdari Kule!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Croco-Boy

Fujitora pusuda olacak düşeni alıp götürecek kanımca.

Edit: Bu arada Burgess yenilirse ya da meyveyi çalma gibi bir durum olursa nasıl gidecek adadan ?

Bence Karasakal'ın bu adaya bir adım atma olasılığı var. Olmaz olmaz dememek lazım Oda 1 adaya Amiral,koramiral,Schibukai,Devrimciler,Mugiwara tayfası,Yonkou,eski efsane ve çeşit çeşit çaylakları getirdiyse onuda getirir bence.

Ben yazayım kalsın bir köşede. Bakarsınız tutar :good:

Amirali kim alcak bende çok merak ediyorum.İhtimaller şunlar;
Picayı,Zoro alsa amiralin içerde olduğunu biliyorlar,Luffyi yalnız bırakmak istemez.
*Amirali ya Sabo alcak(arenayı çabuk bir şekilde bitirmiş bir şekilde gelcek)
*Oyuncaklar,insan formuna geri döncek.ByAsker,Lao G'yi çabucak yenip,Amirale rakip olcak.
* Amiral,Luffyi yakalamak için kolezyuma gitmiştir,dövüşlerin sonunu bekliyordur.Sabo kazanınca,Sabo ile dövüşürler.
*Luffy ve Zoro'dan yeni teknikler görüp Picayı zorlanmadan geçerler ve Zoro vs Fujitora görürüz.Oyalamaya çalışır.
*Yada Violet'in,Luffylere yardım ettiğini görünce karışmaz,Smoker olayına döner.
Zoro,amirale karşı ne kadar dayanır bilmiyorumda.Zoro,Luffyi yalnız bırakmak istemez.Bu yüzden Picayı yeni tekniklerle zorlanmadan yeneceklerini düşünüyorum.(Amiral vs Zoro)
Eğer amiral,arenaya gittiyse ve bunu Violet öğrendiyse o zaman Zoro vs Pica görebiliriz.
Hocam ihtimaller iyi hoş ta.Sabo ve Burgess haricinde o Amiral'ı kimse oyalayamaz.Bütün ihtimallerde hiç oyalanmadan Amiral'ın tek atması gerek.:D
Fujitora Arena'ya gider kesin.Mera Mera no mi'nin Karasakal gibi bir adama gitmesini istemez.WG'nin azılı düşmanı olan Dragon'un adamı Sabo'yuda bir yoklar neyin nesi diye.:ehe:
Arc sonunda mı olur yoksa birkaç sayı sonra mı olur bilmiyorum ama Fuji'nin tayfaya büyük bir kıyağı olacak bence.Belki Sanji ve tayfasını Big Mom'un elinder kurtarır ama Ceasar'ada karşılığında alır.Zaten Law'ın planı işleyecek gibi ilerliyor.Ceasar'a sonunda ihtiyaçları kalmaz.Ceasar'da İmpel Down'un derinliklerinde çürüyüp gider.:D

Bana kalırsa Amiral dediğin gibi Kolezyuma gidecek Zoro vs Pica ve Dof vs Luffy görücez. Oda Luffyi Fujiden dayak yedirmemek için elinden geleni yapıcaktır. Kolezyumda Sabo Amiralle vs atarmı orasını bilmiyorum.
Dof vs Luffy diyebiliyorsun ama Luffy'e kaçacak yer arıyorsun amiral karşısın da olmamış bu.:) Dofla atıyorsa vs'e amiralle de artar artık benim için bu net, Dof çok başka çıktı. Amiral olmasa da çok yakın ona. Oda isterse çizer Luffy'nin karşısına amirali diyecem de Dof'un karşısına çıkmak zorunda, hadi Robingil başarsın oyuncaklar insana dönüşsün fabrika yıkılsın ama Law var. Onun kurtarılması lazım onun içinde Luffy vs Dof kesin, inecek bu kuş bu arc başka yolu yok:D

Amirali bu ada da yenecek kimse yok da durdurabilecek 4 kişi(4 kişinin içinde Luffy var ama Zoro yok:cool:) var. Bir amirali yenecek kaç kişi var orası ayrı bir konu zaten. 4 imparator, Dragon ve çok zor da olsa kolunu kaybedecekte olsa bir daha kılıç tutamayacak da olsa Dofa bakarak Mihawk olabilir:ehe:
Ek olarak borucu Sabo var hiç gücünü görmediğimiz yonkou 1. tümen komutanları ve Shiliew var birde devrim ordusu diyeceğim ama bunların bir amiral alma şansları çok zor. Kısacası şuan benim için amiral alan adam sayısı 5+1:D
Çıksın artık şu mangaya, baksana konuyu nerden nereye bağladım:p

Madao38

O lafın gelişi yani Luffynin şuan bir Amiral almasını ben imkan dahilinde görmüyorum ve dediğin gibi Dof Amiral gücünde olmasa bile Amiralle rahat vs atabilecek bir seviyede ve Luffy Dofu yenince ancak Amiral seviyesine gelebilir diyebilirim. Power Up meselesi yani.
Dof Luffy'nin amiral seviyesine gelmesini sağlayacak bi basamak zaten ama Luffy Dof'u nasıl yenecek ben orasını merak ediyorum.Cünkü Dof'un meyvesi gerçekten sağlam ve haki seviyeside az da olsa Luffy'nin hakisinden daha iyi bence gerçi Oda D. iradesi deyip bi power up verebilir Luffy'e böylelikle Luffy Dof'u güzelce paketler :D

Dof Luffy'nin amiral seviyesine gelmesini sağlayacak bi basamak zaten ama Luffy Dof'u nasıl yenecek ben orasını merak ediyorum.Cünkü Dof'un meyvesi gerçekten sağlam ve haki seviyeside az da olsa Luffy'nin hakisinden daha iyi bence gerçi Oda D. iradesi deyip bi power up verebilir Luffy'e böylelikle Luffy Dof'u güzelce paketler :D
Luffy vs. Dof'ta iman power muhabbeti döner yine. :D

Dönmesi çok normal ağır bir Luffy fanı olan ben bile Oda nasıl Dofla Luffy'i kol bacak kopartmadan vs attıracak merakla bekliyorum. Luffy'nin en son isteyeceği rakiplerinden biri.
Dof Luffy'nin B.Hakisini aşabileceğini sanmıyorum. O yüzden kol bacak kaybetmez. Lucci dövüşündeki gibi son zerresine kadar zorlanır, kazanır. Benim görüşüm bu yönde. Haa olurda işler karışır Dof vs.si iptal olur bir şey diyemem Oda bu sana... :ehe:

Dof Luffy'nin B.Hakisini aşabileceğini sanmıyorum. O yüzden kol bacak kaybetmez. Lucci dövüşündeki gibi son zerresine kadar zorlanır, kazanır. Benim görüşüm bu yönde. Haa olurda işler karışır Dof vs.si iptal olur bir şey diyemem Oda bu sana... :ehe:
Nasıl aşmasın daha bir birkaç arc önce Hody aşabilmişdi, Dof parçalar. Luffy B. hakisi yerine bence K. hakisinden daha çok gelişmiş ve bundan yararlanacak çoğunlukla vs'inde, ip saldırılarından kurtulacak sonra verecek Dof'a ayırı. Pata güte dalamaz Dof'a yoksa kaybeder, Vergo gibi bütün vücudunu silahlanmasını beklemek bana pek olası gelmiyor o özellik bence Vergoya aitti daha başkasında göreceğimizi sanmıyorum. Ray babanın yaptığı gibi haki savunması yaparsa her şey başka olabilir ama Luffy o noktaya gelmemiştir daha ben o savunma şeklini Yonkou karşısında bekliyorum:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık