Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 737: İdari Kule!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese selamlar,
son iki bölümden anladığım fujitora şu anda galiba doflamingonun yanında değil. eğer doğru anladıysam sizce nereye gitmiş olabilir. ben bilerek dofu yalnız bıraktığını düşünüyorum, yani bence luffy için çok büyük fırsat olacak bu.
foruma da ilk mesajımı böylece yazmış bulunuyorum.
Sende hoş geldin,
Ben bilerek ayrılacağına inanmıyorum çünkü amiral, Dofla iş birliği yapacağını söylemişti. Nerede olduysa arkadaşın birisi yazmıştı arenanın oraya gitmiş olabilir, Saboyu Luffy sanarak. Ama hemen geri gelmesi lazım çünkü Luffyle karşılaştı ve onun farkında haki gücü olarak. Amiral ne yapacak diye sorsan onu şuan bende bilmiyorum:D

dediğiniz gibi olabilir, ama fujitora k.hakisi en iyi olan karakterlerden biri gibi duruyo ve 735. bölümde dofla konuşurken şüpheli kişiler savaşa katıldı gibi laflar ediyor. yani cüceleri, devrimcileri ya da başkalarını da kastediyo olabilir. bunlardan yola çıkarak luffynin de arenadan çıktığını sezmiş olabilir. tabi bu benim fikrim

dediğiniz gibi olabilir, ama fujitora k.hakisi en iyi olan karakterlerden biri gibi duruyo ve 735. bölümde dofla konuşurken şüpheli kişiler savaşa katıldı gibi laflar ediyor. yani cüceleri, devrimcileri ya da başkalarını da kastediyo olabilir. bunlardan yola çıkarak luffynin de arenadan çıktığını sezmiş olabilir. tabi bu benim fikrim
Arenadan çıktığını nasıl sezecek o sırada saraydaydı amiral istediği kadar B. hakisi güçlü olsun fark etmez. Cücelerin yanına gidip ne yapsın onlarla vs attırmaz Oda herhalde:D Devrimciler olabilir ama baya sağlam adam olması lazım amiralin onu dikkate alması için o da anca Sabo olabilir tabii başka kuvvetli devrimci ada da yoksa. Ben olmadığını düşünüyorum hem amiral bizimkilerin peşinde başkasının peşine takılmaz. Anca Luffy'nin karşısında çizer Oda yoksa amirali kim yavaşlatıp durdurabilecek.(ama yenemez, bun da söyleyeyimde) Zoro desek durduramaz bunu anca şuan bizde Luffy yapar. Amiral Luffy'nin karşısına çıkarsa zaten Dof'u hayalimizde indiririz anca:ehe: Ben de karışmasın istiyorum ama adam karışacam dedi. Odanın ona rakip bulması lazım gibi gözüküyor.

Amiral, oyuncaklar normale dönünce ortalığı sakinleştirmekle uğraşır herhalde. Yoksa onca adam bir oldu mu taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmaz yıkar geçerler adayı. :ehe:

Bencede Dof'u Luffy'e bıraktı Fuji.K.hakisi en iyi karakterlerden biri Fuji.Luffy'nin sivillere zarar gelmeden buraya geldiğini anlayınca bırakmış olabilir.Arena'ya gider büyük ihtimal.Çünkü Burgess saldırırken seyircilerede zarar veriyordu arenada.Biraz tehlike Arena'daki olaylar.Dof'un yanında boş boş oturup Luffy'i bekleyeceğine Arena'ya gitsinde bir hareketlensin ortalık.:D
Burgess gibi bir hayvan var arenada.Çıldırırsa zaptetmesi zor olur gibi gözüküyor.Umarım Sabo'dan sonra Fuji'de bir ayar çeker buna.:D

Arenadan çıktığını nasıl sezecek o sırada saraydaydı amiral istediği kadar B. hakisi güçlü olsun fark etmez. Cücelerin yanına gidip ne yapsın onlarla vs attırmaz Oda herhalde:D Devrimciler olabilir ama baya sağlam adam olması lazım amiralin onu dikkate alması için o da anca Sabo olabilir tabii başka kuvvetli devrimci ada da yoksa. Ben olmadığını düşünüyorum hem amiral bizimkilerin peşinde başkasının peşine takılmaz. Anca Luffy'nin karşısında çizer Oda yoksa amirali kim yavaşlatıp durdurabilecek.(ama yenemez, bun da söyleyeyimde) Zoro desek durduramaz bunu anca şuan bizde Luffy yapar. Amiral Luffy'nin karşısına çıkarsa zaten Dof'u hayalimizde indiririz anca:ehe: Ben de karışmasın istiyorum ama adam karışacam dedi. Odanın ona rakip bulması lazım gibi gözüküyor.
hocam cücelerin yanına zaten gitmez, orda bahsettiği şüpheli kişiler olabilir dedim(ki usopp ve robini de katabiliriz bunların içine malum dofun haberi yoktu bu olanlardan).aşağıdaki sayfadaki linkte;
http://www.turkcraft.com/One_Piece/735/15

amirali artık bizimkilerin karşılarına çıkartmayacaktır oda, çünkü şu anda adamı indirecek biri yok adada(tabi gelecek birine göre değişir işler)

Monkey :D Luffy

bence fuji ve luffye yol verir bir zamanlar smoker gibi fuji shicilerden nefret ediyorsa adamı luffy dir luffy kadar hiç kimse shicibukailere zarar vermemiştir fuji mangayı okusa luffyi alnından öperdi

hocam cücelerin yanına zaten gitmez, orda bahsettiği şüpheli kişiler olabilir dedim(ki usopp ve robini de katabiliriz bunların içine malum dofun haberi yoktu bu olanlardan).aşağıdaki sayfadaki linkte;
http://www.turkcraft.com/One_Piece/735/15

amirali artık bizimkilerin karşılarına çıkartmayacaktır oda, çünkü şu anda adamı indirecek biri yok adada(tabi gelecek birine göre değişir işler)
Ben amiral için bir kaç senaryo düşünüyorum
1. Adam ben ne kadar karışacam dese de bir girişimde bulunmayacak.
2. @Sovereign, Dediği gibi bir anda ortaya bir sürü korsan çıkacak vve bunlarla uğraşmak zorunda kalacak amiral, birde Oda şöyle birkaç güçlü karakteri oyuncak olmasına izin verdi mi amiral başını kaşıyacak vakit bulamaz:D
3. Ne kadar bana olmaz gibi gelsede arkadaşın biriyle tartışırken Sanji adaya geri gelmek zorunda kalacak diyordu o zaman doğal olarak Yonkou tayfası da adaya ayak basacak bunlarıda amiral değil sadece bütün denizciler durdurmak zorunda kalacak. Ama bazı şartlar olması gerekiyor mesela Big Mum o gemide olmayacak yada ilk 3 güçlü adamının ikisi aynı anda olmasın yoksa işin rengi değişir.:D
Ama şöyle bir düşününce denizciler vs yonkou tayfası, Bizimkiler vs Dofun grubu aynı anda savaşmaları çok iyi olur bizim açımızdan birde arena var.:)

Sabo ordayken Luffy'e kimse birşey yapamaz.
Sabo'ı geçtim onun arkasındaki adam yeter.
Amiral varken Saboya söz mü düşer:cool:
Arkasındaki en gizemli abimizin buraya gelme olasılığı mı var?

Madao38

Zoro Pica'yı alır Luffy Violetle birlikte saraya gider ve Dofly'e meydan okur.Fujitora,Dofly ve Luffy arasındaki kavgaya kesinlikle karışmaz bence ama kavgadan sonra Fujitora ne yapar orası muamma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık