Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.hakiyle olacak bir şeye benzemiyor. Yenilen adamlar ilk sayfalarda gösterildiklerinde yüzleri pek darbe almış gibi değil ama son sayfaya baktığımızda perişan olmuş haldeler. Meçhul savaşçımız bunları tek tek dövmek yerine bomba tarzı bir şey patlattıysa son sayfadaki görüntü oluşmuş olabilir.

İki yıllık arada almış olabileceği bir power-up'la bu mümkün olabilir mi? Hem Croco da inceden giriş yapmış olur.

İngilizce geldi : One Piece 733

Kapağa bol bol tilkiyle girmiş GOda-Sama... Hım hım hım :) Süleyman yurtsever bir arkadaş çıktı, GOda'ya İslamofobia yapıyor diyen bir çok dallama vardı Abdullah karakteriyle, tokat gibi bir cevap geldi onlara da :) D Block'un saykoları Rebecca- Sülüman - Ôlombus - CavCav Prens - Damask (Bu da Orta Doğulu bir kardeşimiz belli ki :) ) - Shaman Mummy (Daha diyecek bir şey yok, D Blok kültür elçiliği gibi mübarek :) ) - Bir de bu sayıda yüzünü dahi görmediğimiz Maedows... Belli ki Mae amcam akmış diyorum. :) Kobitolara ne kadar sevgi ve şefkatle yaklaşıyorsam Usopp da o derece itici. Sogekingim nerede benim?! Lululalalala :) Yıldırım olmasa da olurmuş gibime geldi :) Çaylak da olsa Maynar koramirali rahat rahat tokatlamış bir Barto bu adamın hareketlerini göremedi, Sabom neyin dedikodusunu duyduysa artık... Göreceğiz :)

kaidou oraya gelse anlatılanlara bakılırsa bence arenaya girmez,arenayı yıkar istedigini alır gider,kimsede ama mızıkcılık yapıyorsun diyemez :D

kaidounun adamı olması daha olası,çünkü öyle vaya böyle biri ayaga kalkıyor eger yapan kişi o degilse koskoca yonko bu kıcı kırık areneda bir kişiyi indirmeyi basaramıyacakmıs,saglam adamlarda coktan finallere kalmısken.

birde baska bir dikkat ceken nokta.sabonun gücü mevzusu.cok güclendiginden emindim ama bu bölüm percinlendi,kimse saldırıyı görmezken o saldırıyı görüp cok hızlıydı diyor yorumluyor hatta,analizini bile yaptı.acaba nereden duydu bu saldırı seklini.

yani ya yeni dünyaya özel bir sey cıkıcak, ya da meyve gücü.her halükarda dövüsler devam ederse.

barto vs burgess

ve sabo vs bu adam daha uygun.o yüzden gücünü bilmesi avantaj.

arena olaylarında ace' in meyvesi söz konusu olduğu için ben orada shanks ve marco tayfasından da birilerinin olabileceğini düşünüyordum. Manganın son sayfasında çok küçük çizmişler ama dikkat ettiyseniz sabo konuşuyor: "çok hızlıydı" diyor adamın özelliği çok hızlı olması olabilir. Acaba oradakileri yenen hızlı kişi Shanks'ın tayfasında ki sürekli yemek yiyen kilolu eleman olabilir mi. Çünkü bir zamanlar forumda o adamın one piece evreninde ki en hızlı kişi olabileceği yönünde güzelde bir teori vardı. Fazla dallanıp budaklandırdım ama olamaz diye de birşey yok.

herbölümde gizemli bir şey bırakıyor arkada şimdi bu adamları kim mardı çık işin içinden :D operasyon başladı cücelerde gayet güçlü ve gücenilir tipler haftaya bölüm varmı acaba ?

Geç kalmışız bugün. :ehe: Son sayfa dışında fazla bir şey yoktu gibi merak uyandırma konusu açısından. :D

Jack denilen elemanda çıkabilir.Kızacak filan dendi o zamandan beri hareket yok.
Eğer yanılmıyorsam Jack yeraltı dünyasında elemanın birinin kullandığı bir kod adı. Tanımadığımız biri olsa GOda niye kod adı kullansın? Bence Jack tanıdık bir tipleme, bu arenada değildir, ki zaten Kuzan'ın her haltla (buna Teachgil de dahil) bu kadar içli dışlı olmasına bakarsak muhtemelen Jack o dur. Zaten bunun dışında, Jack'in tam olarak neye kızmış olabileceğini de bilmiyoruz. Belki de bir ihtimal Jackten bahseden amcam Kaidogillerden biri ve bu Jack de (birinin ismi) Kaidô'nun SAD'den sorumlu bakanı falansa herkesin kulağını çekmeye gelmiş de olabilir. O zaman olur o iş bak! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık