hmm ilginc bir bölüm hikaye akısından ana olaylara tesir edicek bir sey yok ama son sayfa istisna burada.
şimdi dresrosaya karanlık işler için gelenler var.biliyoruzki;
kaidou, direk burdan besleniyor,ama zaten o burayla calısıyor operasyon yapmasına gerek yok.üstelik doflamingo su an onun adamı sayılır.yani meyveyi gönder dese dof ne diyecek ama olmaz kaidou-sanmı
linlin, ceasarı almak için kendisi olsada, olmasada hamlesini yaptı.
teach adadaki durumla ilgilenmiyor, ilgilendigi sey meyveler hamlesini yaptı.
shanks böyle seylerle ugrasmaz,adanın birinde parti veriyordur,zaten shanksın kopan kolu yerine luffy var.
5. güç olarakta devrim ordusuda hamle yaptı, muhtemelen hack koalayla istihbarat yaptı,yani devrimciler en büyük oynayanlar; hem meyvenin peşindeler(sabo), hem adada devrim peşindeler ( riku krallıgı ) bence.
olaya birde meyve penceresinden bakarsak.
acein meyvesini almak istiyecek kişiler; acıkca meyvesi olmayan über güçlü herkezdir.dilimde tüy bitti ama aceide gücünüde teach överken hep kücümsediler.aslında meyve cok muazzam oldugu için, ace gibi bir hayvan bile fiziksel olarak ilerlemeyi bırakmıstı.
entei saldırısı one piecedeki en büyük ve güclü saldırılardan biridir. herkez teach degil ve karanlıgıda sahip degil,hasarsız yırtsın.sonra meyve gücü olarak direk aokijinin gücünü nötrlüyor.düsünün orada ace günlerce zindanda kairoseki kelepceli kalmısken denkti gücler.yani cıplak gücte kuzanla asık atıcak adama ver al sana amiral.
yani bu meyveyi almaya shanks tarafı haric, her yonkodan adam cıkar.bu arkadasta ortada olmayan yonkolardan birinin adamıdır.secenekleri irdeliyorum;
shanksin işi olmaz
cidden olmaz,meyveye inanan biri degil,ilk 4 ünden hiç birinin meyvesinin cıkmasını beklemiyorum.
teachten, burgess burada.
linlin meyve gücüyle ilgilenmiyor, derdi fikri şeker.
kaidoudan biri cıkabilir,hem dofu denetlemek hemde meyve için gelmiştir.
dragon ve luffy adınada sabo var.
ha bence wb korsanlarıda bu işe bulasıcaklar.ben o grubun shanksın müttefigi oldugunu düsünüyorum,eger bir vs olduysa teach ve marcoyla tayfalar arasında...e.odada teache; marco,vista,jozu gibi adamları harcatmaz. yani çöplerin cogu ölüp ana bir tayfa haliyle kalıp, shanksin yanındadırlar diye düsünüyorum.bosuna marco gel benim tayfaya katıl demedi shanks
yani bu adam her yere baglanabilir,gücüne gelincede tek karelik çizimle söyliyeyim burgessten güçlü sanırım
keyserav@
üstat senin gösterdigin adamdan timsah zoanı bekliyorum
dövme ipucu.
son olarak reipere dedim, cavendish ezik diye dinlemedi beni,luffyde en fazla 1 dk ugrasır sonrada bayıltırdı.