Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehirli gaz gibi bir şey olabilir mi? Kral haki olmadığı belli çünkü. Yumruk olsa, burgess'in dövdüğü adamlar gibi olurlardı... Bayıltıcı gaz, zehirli gaz???

Not: Zehirli gazdan gına geldi açıkçası bana umarım zehirli gaz çıkmaz...
Şu anki verilere göre tek mantıklı açıklama zehirli gaz gibi görünüyor. Özel bir yetenek değilse tabi.

Shanks'ın Marineford'a girişi sırasında BB tayfası ile eşleşen adamlarından biri olabilir. Burgess'in ki şu arkadaştı galiba;

Ama yine de şeref namus meselesi olduğu için Marcolardan biri olması daha muhtemel. Allahın adına Oda, artık yeni karakter sokma şuraya :D

Kim bu D grubunu yere yapıştıran
Beyazsakal Tayfasından biri
Kaidou veya tayfasından biri
Big mom tayfasından biri
İsmi duyulmamış yepyeni bir karakter
Denizci Amirali :D
İsmi Açıklanmayan Savaş Lordu
Yerde yüzü gözükmeyen Meadows
Dışardan Müdahale olma ihtimali
Shanksin tayfadan biri
Kaptan Kuro
Cp 9
Don Kreig
Kaptan Buggy :D (Efsane olur)

İhtimaller arkadaşlar Bir daha ki bölüme kadar tartışacak malzememiz bol.

hmm ilginc bir bölüm hikaye akısından ana olaylara tesir edicek bir sey yok ama son sayfa istisna burada.

şimdi dresrosaya karanlık işler için gelenler var.biliyoruzki;

kaidou, direk burdan besleniyor,ama zaten o burayla calısıyor operasyon yapmasına gerek yok.üstelik doflamingo su an onun adamı sayılır.yani meyveyi gönder dese dof ne diyecek ama olmaz kaidou-sanmı :D

linlin, ceasarı almak için kendisi olsada, olmasada hamlesini yaptı.

teach adadaki durumla ilgilenmiyor, ilgilendigi sey meyveler hamlesini yaptı.

shanks böyle seylerle ugrasmaz,adanın birinde parti veriyordur,zaten shanksın kopan kolu yerine luffy var.

5. güç olarakta devrim ordusuda hamle yaptı, muhtemelen hack koalayla istihbarat yaptı,yani devrimciler en büyük oynayanlar; hem meyvenin peşindeler(sabo), hem adada devrim peşindeler ( riku krallıgı ) bence.

olaya birde meyve penceresinden bakarsak.

acein meyvesini almak istiyecek kişiler; acıkca meyvesi olmayan über güçlü herkezdir.dilimde tüy bitti ama aceide gücünüde teach överken hep kücümsediler.aslında meyve cok muazzam oldugu için, ace gibi bir hayvan bile fiziksel olarak ilerlemeyi bırakmıstı.

entei saldırısı one piecedeki en büyük ve güclü saldırılardan biridir. herkez teach degil ve karanlıgıda sahip degil,hasarsız yırtsın.sonra meyve gücü olarak direk aokijinin gücünü nötrlüyor.düsünün orada ace günlerce zindanda kairoseki kelepceli kalmısken denkti gücler.yani cıplak gücte kuzanla asık atıcak adama ver al sana amiral.

yani bu meyveyi almaya shanks tarafı haric, her yonkodan adam cıkar.bu arkadasta ortada olmayan yonkolardan birinin adamıdır.secenekleri irdeliyorum;

shanksin işi olmaz :D cidden olmaz,meyveye inanan biri degil,ilk 4 ünden hiç birinin meyvesinin cıkmasını beklemiyorum.

teachten, burgess burada.

linlin meyve gücüyle ilgilenmiyor, derdi fikri şeker.

kaidoudan biri cıkabilir,hem dofu denetlemek hemde meyve için gelmiştir.

dragon ve luffy adınada sabo var.

ha bence wb korsanlarıda bu işe bulasıcaklar.ben o grubun shanksın müttefigi oldugunu düsünüyorum,eger bir vs olduysa teach ve marcoyla tayfalar arasında...e.odada teache; marco,vista,jozu gibi adamları harcatmaz. yani çöplerin cogu ölüp ana bir tayfa haliyle kalıp, shanksin yanındadırlar diye düsünüyorum.bosuna marco gel benim tayfaya katıl demedi shanks:D

yani bu adam her yere baglanabilir,gücüne gelincede tek karelik çizimle söyliyeyim burgessten güçlü sanırım ;)

keyserav@

üstat senin gösterdigin adamdan timsah zoanı bekliyorum ;) dövme ipucu.

son olarak reipere dedim, cavendish ezik diye dinlemedi beni,luffyde en fazla 1 dk ugrasır sonrada bayıltırdı.

@Dragon

Senin teorinden yola çıkarsak Marcolardan biri gelse dahi bunu Shanks'a mal edebiliriz gibi sankim :D Tamam tamam, çirkinleşmiyorum :) ama yine de, Shanks meyvenin peşinde falan değil de, Yonkoular arasında ki hassas ilişkiye dayanarak, Teach'e karşı denizlerde ki tek savunma olabilir. Teach Burgess'ü tek başına oralara yollayacak kadar güvendiyse ve (Smoker'ın yorumlarından yola çıkıyorum) adada Burgess'e denk pek kimseler yok ise, Shanks kendi elemanını da bu resti görüp yollamış olabilir mi diye düşünüyorum? Belki de Luffyler için Teachlerin henüz erken bir hedef olduğunu düşünüyordur. Bu bir yana Haoshoku sahibi elemanları dahi bir anda yere devirebilen biri, hakikaten de bu denizin büyük balıklarından biri olmalı diye düşünüyorum. Hatta belki de Teach'in tayfadan başka bir eleman dahi olabilir... Olma mı?

@Dragon

Senin teorinden yola çıkarsak Marcolardan biri gelse dahi bunu Shanks'a mal edebiliriz gibi sankim :D Tamam tamam, çirkinleşmiyorum :) ama yine de, Shanks meyvenin peşinde falan değil de, Yonkoular arasında ki hassas ilişkiye dayanarak, Teach'e karşı denizlerde ki tek savunma olabilir. Teach Burgess'ü tek başına oralara yollayacak kadar güvendiyse ve (Smoker'ın yorumlarından yola çıkıyorum) adada Burgess'e denk pek kimseler yok ise, Shanks kendi elemanını da bu resti görüp yollamış olabilir mi diye düşünüyorum? Belki de Luffyler için Teachlerin henüz erken bir hedef olduğunu düşünüyordur. Bu bir yana Haoshoku sahibi elemanları dahi bir anda yere devirebilen biri, hakikaten de bu denizin büyük balıklarından biri olmalı diye düşünüyorum. Hatta belki de Teach'in tayfadan başka bir eleman dahi olabilir... Olma mı?
houshoku haki sahibi kim var orda ? o areneda yok diye biliyorum. zirve yarısı en zor luffynin gruptu işte ordada houshoku sahibi iki okyanus kadar hakisi olan carpıstı,bizimkisi kaba kuvvet ve haki farkıyla yendi ihtiyarı.

shankse gelince dur tayfasına bir daha bakayım.birde areneda acıklanan dövüşcülere e.oda hiç bir kareyi bosa çizmez :p

Oha. :hoo:
Bu bölüm Japonya'da 4 Ocak'ta çıkacak. Nasıl bu kadar erken verdiler bilmiyorum ama sevindim. :D

Sabo bayılttı herkesi. Turnuvayı dağıtıp direkt saldıracak. Barto da şaşırıyor, oha neymiş bu adam diyor.

@Dragon

Bu CavCav prensinin yok mu Haoshoku no Haki'si, Rebacca'da falan da Kenbun-shoku vardı değil mi? Böyle buna benzer tipler yok muydu başka? Yanlış da hatırlıyor olabilirim gerçi...

Bir de hatırlarsın, Marineford'da bu iki tayfa karşı karşıya gelince hepsini tek tek birbirleriyle eşleştirdiler. Yasopp vs. Van Auger gibi... O yüzden benim kafamda Mugiwaralardan çok, Shanks'ın tayfasının antisi bir şey şekillendi. Mugilerin daha yolu var gibi. Balıkadam adasında Luffy 50.000 elemanı tek aldığında Oda'ya sordular; Shanks olsa kaç alırdı, alayını tek dedi GOda'da.

@Meteeor

Sabo'yu tanırım, efendi çocuktur, yapmaz öyle acelecilik :))

@Vaas

Allahtan kork! GOda'dan kork! Daha ne istiyon :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık