Doğru söylüyorsun da aması var işte. Aman sallayın gitsinSanki tüm site "Sabo yaşıyor" demiş, bir tek ben "Öldü lan" demişim gibi yorum atıyor. Sitede iki görüşü de savunan varken, neden sürekli ben günah keçisi oluyorum? Durduk yere damarıma basılırsa, ben de böyle sert konuşurum. Konuyla hiçbir alakası yokken, gelip bana laf atan biri var ortada. Kimse kusura bakmasın, yüzlerce kişinin tartıştığı bir konuda sadece benim üzerime geliniyorsa, ağzıma geleni söylerim.
Abi biraz düşünün ya tamam bu adam Kaido gelmiş turnuvaya Herkezi tokatlamış ama meyveyi almadan gidecek.Mantıklı mı sence Adam canavar diye anılıyor.Eğer ordaysa beklemez yıkar geçer alır meyveyi gider.Yonkou bu adam.Hem Kaido olsun hem Sabo meyveyi alsın seç bence birini..Kaido turnuvada olduğu sürece Sabo meyveyi alamaz denilmiş ama turnuvanın sonuna kadar duracağı belli mi ki? İstediği zaman çıkar gider bu adam turnuvaya girdi diye bitirmek zorunda değil. Ne kadar ihtimal az olsada bence imkansız değil Kaido olması.
Sırf Soru-Cevap Köşesi yüzünden bana "Sen Oda mısın?", "Senin her dediğinin doğru olduğu ne malum?" "Oda amcanın oğlu mu, nereden biliyorsun?" diyenler var. Halbuki ben yüzlerce kez "Açıklanmış bilgi varsa yazarım, yoksa kendi görüşümü söyler, geçerim" dedim. Hatta çoğu soruya "Bilmiyorum" cevabı da vermişimdir. Soru-Cevap Köşesi'ni ilk açtığımda, "Üyeler de cevap versin" diye düşündüm. Millet birbirine girdi, "Öyle değildir" diye. Ben de kendi tekelime aldım.Smoker'ın bir görüşte yanılmasını ve yüzüne vurmak için pusuda bekleyenler varmış havası sezdim :/
Sorma gitsin. Ölüsü de dirisi de sorun.Ne saboymuş arkadaş![]()
İşte adamın karakterini bilmiyoruz, isterse tabiki meyveyi alırda, meyveyi önemsemeyip eğlenmeye gelmiş olabilir ya da turnuvanın ortasında başka bir şeyler çıkar arenadan ayrılır vs vs. Düşük bir ihtimal olduğununda farkındayım ama olursada pek şaşırmam açıkcası, sadece çok fena karışır ortalıkAbi biraz düşünün ya tamam bu adam Kaido gelmiş turnuvaya Herkezi tokatlamış ama meyveyi almadan gidecek.Mantıklı mı sence Adam canavar diye anılıyor.Eğer ordaysa beklemez yıkar geçer alır meyveyi gider.Yonkou bu adam.Hem Kaido olsun hem Sabo meyveyi alsın seç bence birini..