Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke insanların savunduğu teorilerin yanlış çıkmasını aklında tutup, yeri geldiğinden kullanmaya çalışacağına, "ironi" kelimesinin anlamını öğrenseydin.
Keşke teori demeden once bir daha dusunseydin cunku sabonun olmedigi ortaya cimmadan once olmedigini savunan kisileri ezmek teori uydurmak anlamina gelmiyor arkadasin boyle tepki vermesi normal.

sen sanıyor musun ki millet sürekli senin laflarını kağıda yazıp ezberliyor yeri geldiğinde yapıştırmak için
sabo olayında o kadar çok insanı küçük gördün ki unutmak çok güç oluyor
sayende 'ironi' kelimesini de öğrenmiş oldum teşekkür ederim
Demek ki savunduğum teori sana çok koymuş, gücenmişsin, unutamamışsın, unutmamak için de bir kağıda yazmışsın. Sabo konuları halen duruyor, açıp bakabilirsin. Ben ortaya argümanlarımı koydum, bunun doğrultusunda savunmamı yaptım. Oda'nın yazdığı söylenen Databook sayfası da vardı "Sabo öldü" yazan. Wikia'da bunu doğrular nitelikte resmi bir bilgi yayınladı. Ben de bunun üzerinden gittim. Aşağıladığım kimse olmadığını düşünüyorum, varsa ve itiraz etmemişse, bu onun ezikliğidir.

Şu anda sende bir teoriye bel bağlamışsın Henüz Sabo olup olmadığı belli değil. Yabancı fan sitelerinde hala Bilinmeyen adam olarak yazılıp çiziliyor . Kesinmiş adı açıklanmış gibi yapanlar burdakiler.
Ayrıca Sabo nun ölmüş olması için bir çok neden sundular Filler olsun Databankda olsun öldürdüler. niye birinin hatasıymış gibi göstermeye çalışıyosunki

Demek ki savunduğum teori sana çok koymuş, gücenmişsin, unutamamışsın, unutmamak için de bir kağıda yazmışsın. Sabo konuları halen duruyor, açıp bakabilirsin. Ben ortaya argümanlarımı koydum, bunun doğrultusunda savunmamı yaptım. Oda'nın yazdığı söylenen Databook sayfası da vardı "Sabo öldü" yazan. Wikia'da bunu doğrular nitelikte resmi bir bilgi yayınladı. Ben de bunun üzerinden gittim. Aşağıladığım kimse olmadığını düşünüyorum, varsa ve itiraz etmemişse, bu onun ezikliğidir.
Abi susmak ne zamandan beri eziklik oldu. Yada geri adım atmak eziklik mi oluyor? Yorumlarına gerçekten saygı duyarım ama bazen nedense fazla sert oluyor, karşındaki adamı tanımadan çok sert yorumların olabiliyor. Bu bütün arkadaşlar için geçerlidir, bazen olmuyor işte:D

koymuş, gücenmek, eziklik bu kelimeler yaşının ne kadar olduğunu gösteriyor seninle çocuksu bir tartışmaya girmiyorum
eski sabo konularını madem bu kadar biliyorsun açıp bakarsın 1 tane yorumum var mı yok mu görürsün

Sabo konusunu forumda en fazla tartışan eden kişi benimdir. Sayfada açtığım tek sabo konusu vardı orada kimler kimler ne yorumlar atmıştı keşke silinmeseydi. Ve hala o sabo değil diyenler saygı duyuyorum tebrik ediyorum abi sizi.

Abi susmak ne zamandan beri eziklik oldu. Yada geri adım atmak eziklik mi oluyor? Yorumlarına gerçekten saygı duyarım ama bazen nedense fazla sert oluyor, karşındaki adamı tanımadan çok sert yorumların olabiliyor. Bu bütün arkadaşlar için geçerlidir, bazen olmuyor işte:D
Sanki tüm site "Sabo yaşıyor" demiş, bir tek ben "Öldü lan" demişim gibi yorum atıyor. Sitede iki görüşü de savunan varken, neden sürekli ben günah keçisi oluyorum? Durduk yere damarıma basılırsa, ben de böyle sert konuşurum. Konuyla hiçbir alakası yokken, gelip bana laf atan biri var ortada. Kimse kusura bakmasın, yüzlerce kişinin tartıştığı bir konuda sadece benim üzerime geliniyorsa, ağzıma geleni söylerim.

koymuş, gücenmek, eziklik bu kelimeler yaşının ne kadar olduğunu gösteriyor seninle çocuksu bir tartışmaya girmiyorum
eski sabo konularını madem bu kadar biliyorsun açıp bakarsın 1 tane yorumum var mı yok mu görürsün
Bana sataştığın ilk yorumdan belliydi çocuk olduğun. Hata ederek polemiğe girdim senle. Hadi var git, işine gücüne bak.

Kaido turnuvada olduğu sürece Sabo meyveyi alamaz denilmiş ama turnuvanın sonuna kadar duracağı belli mi ki? İstediği zaman çıkar gider bu adam turnuvaya girdi diye bitirmek zorunda değil. Ne kadar ihtimal az olsada bence imkansız değil Kaido olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık